За да се случват нещата, които хората искат, трябва да

...
За да се случват нещата, които хората искат, трябва да
Коментари Харесай

Атанас Радев: Слави Трифонов и Мая Манолова се заредиха с енергия заради провалите на ГЕРБ

За да се случват нещата, които хората желаят, би трябвало да има гражданско присъединяване в политическите процеси у нас. " Слави Трифонов, Мая Манолова и " Да, България " се заредиха с сила, която е с помощта на неуспехите на ГЕРБ.
Това съобщи в предаването студентът по политология в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", Атанас Радев. По думите му разнообразни проучвания демонстрират, че младежите у нас не се припознават в нито един политически план у нас. " Това е по този начин, тъй като няма съответни политики и стратегии, които да преглеждат на фокус развиването на младежите. А те имат потребност политическите сили да бъдат в крайник с техните претенции ", уверен е студентът.
Атанас Радев уточни, че в страната не се следят институционални спорове, а междусъседска война на " Дондуков " 1 и 2 ". " Държавният глава би трябвало да играе една доста по-сериозна роля в това да показва позиции, които да бъдат на високо равнище. Според мен той падна на равнището на всекидневната политика, което не е особено за президентската институция ", смята Атанас Радев.
" Слави Трифонов, Мая Манолова, " Да, България "... през лятото на 2020 година по време на митингите видяхме тъкмо това - тези планове се заредиха с сила, която е с помощта на неуспехите на ГЕРБ. Но не трябва в основата на предизборните акции да стои борба, а по-скоро конфликт на хрумвания ", разяснява бъдещият политолог.
По мотив встъпването в служба на новия американски президент, Атанас Радев означи, че Джо Байдън дава доста съществени поръчки по отношение на интернационалната политика и прокарването ѝ през доста деликатни нюанси. " Америка, първо, има своите проблеми, които би трябвало да позволи. Но Байдън заявява, че ще бъде обединител на нацията ", сподели Радев.
Той е уверен във връзка обтегнатите връзки сред София и Скопие, в самата Северна Македония има вътрешна съпротива, която до известна степен не е съгласна страната да стане пълновръстен член на Европейския съюз. " От българска страна не мисля, че ние демонстрираме искания, а по-скоро предпочитание за историческа правдивост поради това, че самите македонци демонстрират много жестоко отношение към нашта просвета, история и еднаквост ", разяснява още Атанас Радев. Той смята, че в случай че София допусне Скопие по пътя към Брюксел с тези неуточнени връзки, по-скоро самите ние бихме си навредили. 

Целия диалог с Атанас Радев гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР