За да се чувства напълно щастлив, средният руснак би искал

...
За да се чувства напълно щастлив, средният руснак би искал
Коментари Харесай

Какви доходи биха искали да имат руснаците, за да са щастливи?

За да се усеща изцяло благополучен, междинният руснак би желал да има месечен приход от 178 хиляди рубли. ( 4163 лева при курс на Българска народна банка 1 лева.= 42,75 лева, бел. ред. ). Това демонстрира изследване на Изследователския център на портала SuperJob.ru, с което разполага Интерфакс.

(Бел. ред: Актуални референтни валутни курсове на Банката на Русия: 1 евро = 83,83 рубли, 1 $ = 73,97 рубли.)

Най-голямата сума за цялост на щастието в фантазиите си виждат руснаците, които печелят към 80 хиляди рубли на месец. - представителят на тази категория респонденти би желал да има приходи от приблизително 228 хиляди рубли на месец, демонстрират резултатите от проучването.
 Колко пари за черни дни заделят руснаците по време на пандемията?
Колко пари за черни дни заделят руснаците по време на пандемията?

Делът на спестяващите понижава 1,6 пъти спрямо февруари 2021 година

Според изследването съветският мъж се нуждае от повече пари от една съветска жена, с цел да се усеща благополучен - надлежно 203 хиляди и 155 хиляди рубли. на месец надлежно.

Сред възрастовите категории, оптималната поръчка в това отношение е от интервюираните на възраст 45 и повече години - приходи от 194 хиляди рубли месечно.

Според изследването на SuperJob.ru, минималната поръчка за месечен приход, допускащ на руснаците да се усещат щастливи, е на хората със заплата под 30 хиляди рубли - границата на техните фантазии е приблизително 110 хиляди рубли месечен приход на човек.

Сред жителите на съветските мегаполиси най-високият финансов вкус принадлежи на московчани: те се нуждаят от 228 хиляди рубли на месец, с цел да бъдат щастливи.

На второ място е Владивосток (204 хиляди рубли), на трето - Ростов на Дон (198 хиляди рубли). Санкт Петербург и Екатеринбург също са в топ 5 (съответно с 192 и 186 хиляди рубли).

Най-голямото нарастване на финансовия вкус спрямо май е регистриран в Омск (+ 11%, 171 хиляди рубли) и Новокузнецк (+ 9%, 165 хиляди рубли). Но в Рязан поръчките за 7 месеца са намалели с 3%, градът е на предпоследната линия на рейтинга (140 хиляди рубли).

Най-скромните упования са измежду жителите на Оренбург, за благополучие им трябват приблизително 138 хиляди рубли. на месец.
 Заради намаляващите приходи руснаците още веднъж попадат в клопката на финансовите пирамиди
Заради намаляващите приходи руснаците още веднъж попадат в клопката на финансовите пирамиди

Finiko, която съумя да събере 7 милиарда рубли, рухна

Проучването е извършено в интервала на 1-29 ноември 2021 година измежду 2,5 хиляди респонденти на възраст 18 и повече години. Те съставляват стопански дейното население на страната в 559 обитаеми места на Руската федерация, във всички федерални окръзи.

Подобно изследване беше извършено от SuperJob.ru през април-май тази година. Тогава се оказа, че с цел да се усещат щастливи, руснаците биха желали да имат междинен месечен приход от 173 хиляди рубли. В същото време за цялостно благополучие съветският мъж би се задоволи със приблизително 192 хиляди рубли на месец, а една жена - със155 хиляди рубли.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР