За да постигнете вашите цели, независимо дали те са в

...
За да постигнете вашите цели, независимо дали те са в
Коментари Харесай

Прости начини да намерите спокойствието, въпреки хаоса в живота ви

За да постигнете вашите цели, без значение дали те са в персонален или професионален проект, вие би трябвало да разполагате с нужното успокоение. Напрежението не е добър консултант и може да докара до неточности, които даже не сте си помисляли, че можете да допуснете, само че заради странични дейности те да са факт. Спокойствието ви дава убеденост, време и късмет да употребявате всичките си качества, с които разполагате, с цел да се справите по най-хубавия метод. Ето по какъв начин най- добре и дейно можете да намерите спокойствието, което ви е належащо, даже да живеете в напрегната конюнктура.

Спрете това, което вършиме, и поемете надълбоко въздух. Това е добре изпитана техника. Когато сте напрегнати, поемете надълбоко въздух, напрегнете тялото си допустимо най-силно и задръжте за няколко секунди. След това освободете и издишайте. Правете го няколко пъти, когато се почувствате обезпокоени или уплашени. Усещането за пеперуди в стомаха бързо изчезва. По този метод вие елиминирате отрицателната сила и си давате повече време да преосмислите нещата, които би трябвало да извършите.

 Намерете умерено място. Не, не е нужно да се обаждате на шефа си, с цел да поискате незабавна почивка на плаж, нито би трябвало да отидете до тоалетната и да плачете. Погледнете вътре в себе си и намерете своето умерено място или човек, който ви кара да се чувствате по този начин. Кого обичате? За кого вършиме това? Ако сте напът да получите паник офанзива, първо поемете няколко дълбоки вдишвания. След това се фокусирайте върху нещо, което ви прави щастливи. Например може да гледате фотоси на фамилията си. Дори и да сте скарани с колегата ви, това ще ви подсети, че вие го обичате и той ви обича без значение от всичко. Това ще ви даде съображение да вярвате, че сте почтени и ценени, което ще ви даде мотивация да продължите напред.

Медитирайте всекидневно, даже единствено за пет минути. Медитацията не е да изчистиш мозъка си и да не мислиш за нищо. Става дума за това да приемеш това, което си и да не разрешаваш на дивите ти мисли да те управляват. Не се тормозете, до момента в който се научите по какъв начин да медитирате, просто седнете в тишина като акт на обич към себе си. Скоро ще разберете, че медитацията оказва помощ да разплетете мислите си, тъй че да не се чувствате следени от хаоса в живота си.

Благодарете на себе си. Направихте ли го през днешния ден? Благодарили ли сте на себе си за всичко положително, което вършиме, и спирали ли сте да мислите какъв брой се гордеете със себе си? Вижте какъв брой необикновено се грижите за обичаните си хора, по какъв начин животът им е доста по-добър с помощта на вас, или какъв брой смели сте във всички неща, които вършиме, или даже по какъв начин осъзнавате този миг. Има хиляди аргументи да се гордеете със себе си, без това да ви прави самонадеяни. Повечето от нас се концентрират повече върху това, което считаме, че вършим неверно, в сравнение с върху всички неща, които вършим вярно, и това основава непрекъснато възприятие на тревога. Ако вместо това си дадете малко заем, евентуално ще почувствате неотложно облекчение. Така че не забравяйте да благодарите на себе си при всяка опция, която имате. Вие сте създали доста повече положителни и сполучливи неща, в сравнение с неточности в живота си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР