За да отбележи успешната история на емблемата си Megane R.S.,

...
За да отбележи успешната история на емблемата си Megane R.S.,
Коментари Харесай

Renault представи Megane R.S. Ultime

За да означи сполучливата история на емблемата си Megane R.S., датираща от 2003 година, Renault през днешния ден анонсира специфичната лимитирана серия Megane R.S. Ultime.

Renault Megane R.S. Ultime е създаден въз основата на Megane R.S. Trophy, само че от френската компания споделят, че при появяването си на пазара напролет, новата версия автомобилът е пренесена на още по-високо равнище.

В лимитираната серия Megane R.S. Ultime ще бъдат включени единствено 1976 автомобила (Renault Sport е учредена през 1976 година), а обществената премиера на автомобила ще се състои на 13 януари по време на интернационалното ревю в Токио.

С тематично графично осъществяване на екстериора, Megane R.S. Ultime се отличава с по-широки с 60 мм предни и 45 мм задни калници, спомагателни странични въздухозаборници, R.S. Vision фарове, централно изведена изпускателна система, нови спойлер и заден дифузьор, изпълнени в черно детайли като дръжките на вратите, лога, рамки на вратите, джанти и други.

Основен акцент в интериора на Megane R.S. Ultime са спортните седалки Recaro с черна Alcantara тапицерия и бродировка R.S., а ситуацията е подчертана с неповторимо осъществяване на праговете на вратите и контактната карта, специфична обозначителна табелка с следващ номер и други.

В оборудването на Renault Megane R.S. Ultime са включени всички налични при Megane R.S. и Megane R.S. Trophy детайли, като единствените варианти за надграждане са прожекционен head-up екран, панорамен стъклен таван и особено було.

Задвижването на Megane R.S. Ultime е с четирицилиндров, турбоагрегат с 300 конски сили и 400 Нм, смесен с роботизирана EDC предавателна кутия.

В композиция с полусликовете Bridgestone Potenza S007, автомобилът е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР