За да отбележи края на производствения живот на Vanquish, Aston Martin

...
За да отбележи края на производствения
живот на Vanquish, Aston Martin
Коментари Харесай

Aston Martin изпраща Vanquish със специална върхова серия

За да означи края на производствения живот на Vanquish, Aston Martin анонсира нова специалната върхова серия на модела- Vanquish S Ultimate.

Специалната нова серия, в която ще бъдат включени единствено 175 автомобила, е разработена въз основата на Vanquish S Coupe и Volante, и се отличава с редица карбонови апликации, както и със специфични Ultimate декорации в розово злато. Автомобилите ще бъдат налични в три екстериорни цветови схеми и с избор сред три равнища на изпълнение на интериора, а задвижването е поверено на атмосферен шестлитров, V-образен, дванадесетцилиндров двигател с оптималната мощ от 595 конски сили.

В оборудването на всеки Vanquish S Ultimate са включени също по този начин осемстепенна роботизирана предавателна кутия, адаптивно окачване с три режима на поведение, спортни спирачни апарати с карбон-керамични дискове и други.

Първите доставки на представителите на серията Aston Martin Vanquish S Ultimate, базовата на цена на която е избрана на 278 995 евро за Vanquish S Ultimate Edition Coupe и 293 995 евро за версията Volante, ще бъдат осъществени през първата четвърт на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР