За да останете здрави. Така началникът на Националния кризисен щаб

...
За да останете здрави. Така началникът на Националния кризисен щаб
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски обясни защо здрави хора трябва да носят маски

" За да останете здрави ". Така началникът на Националния спешен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски отговори на въпрос на журналиста Станислав Балабанов от телевизия 7/8 за какво здравите хора би трябвало да носят защитни маски. Ген. Мутафчийски беше представен в предходни негови изявления във връзка маските, в които той споделя, че носенето им дава едно подправено утешение на здравия човек.
" Гледайте CNN, Sky News, BBC и ще видите къде е пъкълът ", добави той на въпрос за какво министър председателят Бойко Борисов приказва за хладилни камиони.
По отношение на маските, военачалник Мутафчийски добави отговора си, като напомни и думите на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс, който съобщи в ранните стадии на рецесията с COVID-19 да не се изкупуват маските, тъй като няма за медицинските експерти.
На въпрос докога ще продължи изключителното състояние, началникът на щаба разясни, че това, че се афишират по 10-15 случая дневно, това демонстрира, че страната ни се оправя добре с използването на ограниченията.
Още детайлности от постоянния утринен брифинг, четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР