За да обичате живота и хората около вас, първо трябва

...
За да обичате живота и хората около вас, първо трябва
Коментари Харесай

Как да се научите да обичате и приемате себе си

За да обичате живота и хората към вас, първо би трябвало да обичате себе си. Но, оглеждайки се в огледалото, доста от дамите виждат само минусите си, а достолепията подминават с равнодушие. Това, скъпи дами, е свирепост към самите вас и спрете да го вършиме още тутакси.

Какво значи да обичаш себе си?

Да обичаш себе си значи да се приемеш абсолютно подобен, какъвто си.  Как да го реализираме?

Уважавайте се

Покажете почитание към себе си, кажете: „ Да, аз съм такава, каквато съм “. Почитайки себе си, ние не се съпоставяме с дамите към нас, а одобряваме трезво събитията и си признаваме, че заслужаваме повече.

Не се обиждайте

Не се обиждайте на близки и родственици и изключително от хора, които не значат нищо за вас. Може би те мислят по друг метод, живеят по друг метод и вършат напълно други неща, спрямо вас – не би трябвало да се притеснявате от този факт и още повече да си го „ слагате на сърце “.

Вие също имате опция да наблюдавате другите и да се научете да приемате препоръки единствено от тези, които живеят по метода, по който желаете.

Приемете минусите си

Приемайки минусите си, само че осъзнавайки, че имате и мощни страни. Не забравяйте, че доста известни хора са станали такива, тъкмо заради своите дефекти.

Не губете свободата си

Не забравяйте, че по сърце сме постоянно свободни. И в случай че в този момент чувствате, че сте подвластни от някого или от нещо, то това е ваш личен избор. И с цел да измененията това, би трябвало да се чувствате виновни, да вземете решение и умишлено да освободите задоволително време за себе си.

Чувствайте се уверени

Бъдете сигурни, че сте неповторими. Следователно, никой не може да живее живота ви вместо вас по този начин, както вие го желаете.

Обичайте името си

Обичайте името си и не позволявайте на хората да ви назовават по различен метод, не трябва да употребявате и псевдоними.

Правете това, което обичате

Правете единствено това, който ви носи наслаждение. Може да няма доста пари незабавно, само че откровено вярвайте, че ще съумеете.

Любов към другите

Приемайки хората такива, каквито са, по този начин елементарно ще намерите нови другари и ще поддържате топли връзки с положителните хора.

Общуване и самотност

Ценете времето, прекарано в забавна компания от другари. Ценете и това време, което сте оставили единствено за себе си. Именно самотата от време на време ви дава време да спрете и да оцените вярно живота си, задачите и полезностите си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР