За да можеш да управляваш община не е достатъчно да

...
За да можеш да управляваш община не е достатъчно да
Коментари Харесай

Огнян Ценков, кандидат за кмет: За да можеш да управляваш община не е достатъчно да имаш желание или да изпълняваш партийно поръчение

За да можеш да управляваш община не е задоволително да имаш предпочитание или да изпълняваш партийно предписание. Нужен е опит и ясна визия за развиването на общината. Необходимо е освен да познаваш неотложните проблеми, а и по какъв начин незабавно да бъдат решени в интерес на хората. Това сподели в избирателен дебат, излъчен по БНР - Радио Видин, претендентът за кмет на община Видин от КП " Заедно за мощна община " Огнян Ценков. Ценков бе безапелационен, че предизборната акция е опция жителите да чуят посланията на политиците, да преценяват имат ли качествата да бъдат управленци и на тази основа да създадат своя осмислен осведомен избор.

Според Огнян Ценков има незабавна нужда да бъде върнато доверието в локалната власт във Видин и да се възвърне унищоженият експертен капацитет на администрацията. " Защото без доверие сред локалната власт и жителите същински напредък и развиване не са вероятни ", изясни претендентът за кмет на Видин от КП " Заедно за мощна община ".

Огнян Ценков напомни, че в мандата си като кмет от 2015 до 2019 година той и екипът му са нормализирали финансово общината и са стопили милиони левове отговорности. " Изпълнихме значими планове, които трансформираха образа на общината, модернизирахме просветителната инфраструктура, намерихме решения за дългогодишни проблеми ", регистрира Огнян Ценков. Той бе безапелационен, че екипът му е построил здрави основи за развиване на Видин. Кандидатът за кмет на Видин от КП " Заедно за мощна община " акцентира, че качествата и експертизата на бъдещите общински съветници са извънредно значими за решенията и политиките, които ще се осъществят през идващите четири години. " Знам по какъв начин работи общината и от позицията на кмет, и като общински консултант. Ключът е съдействието. Затова нашето обръщение е - Заедно за мощна община ", сподели в умозаключение Огнян Ценков.

КП „ Заедно за мощна община “ е с номер 13 на идните избори на 29 октомври.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР