За да имат двама души истинска връзка, те трябва да

...
За да имат двама души истинска връзка, те трябва да
Коментари Харесай

Няколко знака, че връзката ви е неразрушима

За да имат двама души същинска връзка, те би трябвало да се обичат и поддържат, да могат да приказват на най-различни тематики, да се изслушват взаимно. Нормално е два напълно разнообразни характера да имат разнообразни позиции по някои въпроси, само че значимото е дали сътрудникът ви почита вашето мнение. Какво демонстрира, че връзката ви е неразрушима? Вижте в канала във vbox7 "

Уважавате персоналното пространство

Когато сте във връзка, вие с колегата ви вършиме съвсем всичко дружно. Това е обикновено, само че би трябвало да знаете, че въпреки всичко сте разнообразни хора и всеки може да пожелае да прави нещо друго от другия в даден миг. Ако не ви е проблем половинката ви да излезе с другари без вас или да има занимание, друго от вашето, то връзката ви е неразрушима.
 приятелки iStock/Getty Images
Можете да говорите за всичко

Ако имате тематики, за които един от вас не желае да приказва, то може би имате проблем. Да бъдеш в здрава връзка, значи да споделяте всичко с половинката си, без значение какъв брой тежка е тематиката на диалог.
 обич iStock/Getty Images
Подкрепяте се

Всеки един от нас има моменти, в които е изправен пред сложни решения. В такива моменти е значимо половинката ви да ви подкреп я, само че и да не ви разрешава да взимате неверното решение, единствено тъй като то наподобява по-удобно.

Опитвате се да бъдете спокойни

Често когато хората се карат, губят хладнокръвие.  Поради тази причина е значимо да откриете дружно пътят към спокойния диалог.
 скандал iStock/Getty Images
Имате общи полезности

Ако основаването на семейство е нещо значимо за вас, а половинката ви не споделя проектите ви за в бъдеще, това рано или късно ще се трансформира в проблем. Споделянето на общи полезности е знак за устойчива връзка.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР