За да дадете на връзката си по-голям шанс, тя трябва

...
За да дадете на връзката си по-голям шанс, тя трябва
Коментари Харесай

Как да създадете дълбока връзка с любимия човек

За да дадете на връзката си по-голям късмет, тя би трябвало да бъде дълбока, а не повърхностна. Какво е належащо на мъжа, с цел да се обвърже с жена на „ надълбоко “ равнище?

Задавайте въпроси за живота му. Демонстрирайте намерено интереса си към него. Обикновено хората са прекомерно заети с живота и проблемите си, тъй че в случай че се заинтересувате от тях, това е положително начало.

Покажете накърнимост

Мъжете се опасяват да го създадат първи, по тази причина покажете с дейностите си, че сте подготвени да се доверите и че това е обикновено. Колкото повече знаете един за различен, толкоз по-близки си ставате.

Запомнете всичко каквото обича

Ако инцидентно спомене нещо, което обича, запомнете го и го използвайте във връзка. Това ще му покаже, че сте деликатни и че той е значим за вас.

Мислете ексцентрично

Предложете да се изкачите дружно връх или да гледате залеза, или просто посетете дружно красиво място. Измислете някакво развлечение, което ще ви даде късмет да получите нови прекарвания. Съвместната активност ви сближава!

Обсъждайте за задачите му

Често се опасяваме да обсъждаме бъдещето, само че в случай че попитате мъжа за задачите му, не персоналните, а професионалните, той ще се заинтересува да показа какво обича и ще ви довери упоритостите си. Още по-добре е, в случай че го помолите да ви опише в детайли какво прави.

Бъдете откровени

Избягвайте клишетата. Бъдете себе си.

Не странете от фамилията му

Трябва да можете да се разбирате със фамилията му и да опознаете значимите за него хора

Ако мъжът реши да ви запознае със фамилията си, това към този момент е равнище на фамилиарност. Така че не пропускайте момента. Опитайте се да бъдете по-общителни и да опознаете по-добре околните  му.

Погледнете в очите му

Очите са прозорците към душата и изключително когато говорите на някаква персонална тематика, вашият пряк взор ще покаже вашата откровеност и интерес.

Бъдете духовити

Мъжете харесват дами, които не се одобряват прекомерно съществено и също могат да се смеят над самите себе си. Освен това, съществуването на еднообразно положително възприятие за комизъм у двамата сътрудници е доста значим фактор за тяхното доближаване!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР