За четвърти път смята да се ожени репортерът Васил Иванов.

...
За четвърти път смята да се ожени репортерът Васил Иванов.
Коментари Харесай

Васил Иванов се сгоди за четвърти път - slava.bg

За четвърти път счита да се ожени репортерът Васил Иванов. Един от най-хубавите български публицисти има три съществени връзки зад тила си, три деца, само че все пак е подготвен да скочи в дълбокото за четвърти път.

„ Няма да върша сватбата в Каварна”, майтапи се Иванов, който предходния път се оженил единствено месец след срещата с третата си брачна половинка. Тогава го венча персонално кметът на Каварна Цонко Цонев, а сватбеното празненство беше подарък за младоженците от градоначалника, написа „ България днес”.

Васил Иванов има три деца от три разнообразни дами. С последната–Деница се разведе четири години след сватбата. Доскоро трите му половинки не можели да се търпят, само че се сдобряват до момента в който лежи във ВМА поради проблеми с черния дроб. Тогава и трите се редуват, с цел да бдят над него и станали приятелки.

От връзката си с колежката си Цвети от Нова телевизия, той има щерка - Яна, която към този момент е на 11 години. След това се среща със студентката Деница, която му подарява наследник, който носи неговото име.

А точно на Ивановден преди години се ражда и дребната Мария, която е плод на брака му с фармацевтката Деница. Към днешна дата той се старае да поддържа връзка постоянно и с някогашните си половинки, и с децата си.

„ Събираме се всяка седмица. Първата ми жена идва с децата и гаджето си, даже си имат своя стая. С третата станаха огромни приятелки, постоянно се събират, с цел да ме „ плюят” със смях споделя той. „ Единствено втората ми брачна половинка сама се дръпна. А с първата и третата се разделихме като приятели”, спомня си той.

Иванов споделя, че с първата се разделили, когато взривили жилището му и решили, че по този начин е по-добре за детето. С втората си жена не живеел дружно, само че тя забременяла и се събрали за известно време.

Едва третата му брачна половинка съумяла да го заведе пред олтара. „ Дойде да ми оказва помощ да окосявам трева и донесе бутилка уиски–тогава пиех. Остана да преспи и не си потегли.

Рекох й „ Хаде, до един месец ще се оженим. Набрах някогашния кмет на Каварна и му крещя: Цонко, хайде да ни жениш”. Не мислеше, че е съществено, тъй като имах навика да му звъня, когато съм с гадже и да му споделям, че ще би трябвало да ми кумува.

Но след месец в действителност се оженихме. Адска юлска горещина, бракосъчета ни на нос Калиакра”, спомня си Васко.

Към днешна дата смелият публицист има вяра, че е разкрил дамата на живота си. За нея обаче не споделя нищо и твърди, че желае да я резервира в загадка.

Единственото, което разкрива, е, че тя е доста красива, с възприятие за комизъм и има доста други качества. Да са честити!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР