За четвърти път от началото на годината Tesla променя цените

...
За четвърти път от началото на годината Tesla променя цените
Коментари Харесай

Tesla за пореден път променя цените си на ключов пазар

За четвърти път от началото на годината Tesla трансформира цените на част от своите електрически автомобили на своя роден пазар – американския.

Стратегията на Илон Мъск „ нагоре-надолу “ още веднъж е в деяние, като в този момент компанията смъква цената на базовия Model 3 с 500 $ до 42 990 $. Производителят обаче подвига цената на своя кросоувър Model Y с 1000 $ до 58 990 $, сподели уебсайтът на компанията.

И двете транспортни средства дават отговор на условията за 7500 $ данъчни заеми.

Tesla смъкна значително цените на моделите в своята гама през януари и то на всички свои съществени пазари.

Всичко това може да наподобява безредно, само че безспорно зад него стои тактика. Що се отнася до спада на цената на Model 3, спекулациите са, че Мъск е в развой на актуализиране или ободряване на този модел. Новите версии са видяни да се тестват по пътищата на Калифорния и се чака колите да разполагат с новия пакет от датчици и компютри Hardware 4 на Tesla за автопилот.

Промените отразяват главоблъсканицата, пред която е изправена Tesla, откакто не съумя да доближи задачата си за годишни доставки на транспортни средства, макар отстъпките и тласъците в края на годината. Повишаването на цените в Tesla нормално значи, че търсенето е повишено за избран модел.
Tesla може да завоюва ценовата борба, само че ще загуби войната
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР