За четвърта поредна година инициативата Спирка за разкази“ на варненското

...
За четвърта поредна година инициативата Спирка за разкази“ на варненското
Коментари Харесай

Поредно издание на Спирка за разкази във Варна ни предизвиква да търсим черноморски шарани

 За четвърта поредна година самодейността " Спирка за разкази “ на варненското съдружие " Кашалот “ провокира въображението на младите създатели.

Като част от плана четири спирки на градския превоз във Варна ще бъдат преобразени в места за творчество и литература. Тазгодишното издание на плана " Спирка за разкази “ ще се организира в границите на две седмици от 17-и до 31-ви май и се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна посредством фонд " Култура “.

Тази година тематиката е " Черноморски шаран “. И да, такова животно няма, само че всеки от нас има най-малко една занимателна морска история, която може да показа. Дайте независимост на въображението и възприятието си за комизъм и споделете вашите истории.

" Кашалот “ кани млади и стимулирани създатели от Варна да се включат в плана като изпратят собствен роман (до 250 думи) до 7-и май. Това може да стане като посетят уеб страницата на " Спирка за разкази “ и качат своя къса история по тематиката, а от сдружението ще изберат някои от най-вдъхновяващите разкази и ще ги разгласяват на четири от спирките на градския превоз във Варна.

Спирките на градския превоз са едни от най-незабележимите места в града. Места, през които единствено минаваме, губим си времето в очакване и продължаваме. А за какво вместо това не ги превърнем в място за ентусиазъм? Например в естрада за млади създатели.

Повече за присъединяване и подаване на разказите може да научите на страницата на плана в интернет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР