За броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма.

...
За броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма.
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Мегз счупи тъпометъра - направиха я на дроб сарма заради тези ВИДЕА!

За броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма. Повод за милиони подигравателни мнения станаха лайв включванията на дизайнерката.

По принцип сега Миглена Каканашева Мегз е определяна като едно от най-нашумелите и коментирани лица сега. Тя е ексцентрична и дръзка. Едни я дефинират като глупава и необразована, други като една от дребното съумели хубавици в България.

Последните ѝ постове в обществената мрежа обаче навеждат на мисълта, че първото изказване е по-вярно. Миньончето е разгласило две включвания " онлайн ". Идеята на първото е да показа с почитателите си първо, че отивала на коафьор, когато колата ѝ е закъсала и няма визия какво се е случило.

" Не знам в този момент ще ви покажа, вижте какво се случва тук. Както си карах, безусловно съм направила не повече от 1 км. Аз не знам какво толкоз е 1 км. И изписва нещо " Changing gear " не знам. Много е гадно, добре, че най-малко не съм в междинното платно ", реди брюнетката.



Под видеото ѝ обаче заваляха мнения:

" И колата ми угаси...спри да се излагаш! Не знаела какъв брой е 1км:D Казва се " изгасна ", а не " угаси ". 1км е еднакъв на 1000м ", са част от пиперливите мнения ".

ма и други, които се смиляват над нея и ѝ поучават по какъв начин да постъпи.

" Надписът гласи безусловно,че няма промяна на скорости. Изгаси колата,после я възпламени,дай на " P " и след това на " D ",но най-вероятно са отпътували скоростите... ", я поучават потребителите.

Малко по-късно се появява още едно видео. В него дизайнерката към този момент рони крокодилски сълзи, а повода е, че доколкото се схваща от думите ѝ, камион е блъснал колата ѝ.



И там не заваляха пиперливи мнения:

" Ти добре ли си естествен човек няма да го направи всеки ден се случват такива неща изцяло си се побъркала незабавно се нуждаеш от психолог с тези твой клипове ще те вземат в киното доста си зле ставаш смешна на цяла България "

" Мegz блага моя обърни се към психиатър апелирам ти се ще ти дадат хапчета и ще се оправиш единствено ми дай g класата на мен "

" Плачеш ли,смееш ли се,ама нищо не ти се схваща.........Драматичен спектакъл " Сълза и смях ".Меги брой до 10 другия път преди да пуснеш камерата "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР