За боя във Войводиново, предизвикал протести и разрушаване на незаконни

...
За боя във Войводиново, предизвикал протести и разрушаване на незаконни
Коментари Харесай

Битият командос: Чувах само: „Оставете ме да го довърша”

За багра във Войводиново, провокирал митинги и разрушение на противозаконни ромски къщи, за пръв път пред „ Нова телевизия “, споделя пострадалият – ефрейтор Валентин Димов. Военният, обичай във Войводиново, не се е възстановил изцяло и бъдещето му като снайперист в армията към този момент е неразбираемо. Това описа самият той в първото си изявление, след случая на Йордановден пред Миролюба Бенатова.

За първи път от побоя насам, ефрейтор Валентин Димов се демонстрира обществено, с цел да опише спомените си за случая. „ На всеки може да се случи. Бях сюрпризиран, не съм очаквал, че ще се стигне до физическа кавга. Нараняванията ми са строшаване от едната страна. Три месеца ми трябваше, с цел да се възстановя. От скоро излизам свободно”, споделя Димов.

Рейнджърът отхвърля да се върне на кръстовището, където се е случила срещата му с ромите.

Предпочита площада пред общината, където дни наред имаше манифестации в негова поддръжка. „ Мисля, че е удачно тук, тъй като огромна част от митингите се случиха тук. Не съм участвал, с цел да не нагнетявам ненужно напрежението, а и първите два месеца физически не изглеждах добре”, споделя още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР