Изписаха от болница момчето, което преди две седмици беше простреляно

...
Изписаха от болница момчето, което преди две седмици беше простреляно
Коментари Харесай

Изписаха от болницата 19-годишното момче, простреляно от полицай

Изписаха от болница момчето, което преди две седмици беше простреляно от служител на реда в Плевен. Криминалистът, който стреля по автомобил с пет момчета, е с парична гаранция от 1000 лева 19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по неотложност, към този момент е разпитан, оповестява NOVA.

Родителите на петте момчета в автомобила, по който служителят на реда стреля с персоналното си оръжие, са наели юристи и обмислят, по какъв начин да защитят правата си. С някои от момчетата работят и психолози.

Бащата на Стефан – Георги Диков сподели, че момчето се усеща добре и се възвръща. Той уточни, че синът му е оживял, защото патронът е избегнал всички органи, минавайки на сантиметър от гръбначен дирек, аорта, бял дроб и далак.

„ Ако патронът не е бил спрял в Стефчо – влиза в моето дете. Имало заплаха за живота. Но в случай че е бил 20 см по-вляво, то отива в Божидар. За тези деца в автомобила е имало директна заплаха за живота “, сподели Пламен Кочев – татко на друго момче, пътувало в автомобила.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР