С печалба от 20 000 лева е приключила финансовата година

...
С печалба от 20 000 лева е приключила финансовата година
Коментари Харесай

Болницата в Монтана завърши годината на печалба

С облага от 20 000 лв. е завършила финансовата година регионалната болница в Монтана. Печалбата е по-голяма от тази през 2022 година, сподели изпълнителният шеф доктор Тони Тодоров, представен от районния уебсайт Konkurent.bg.

Миналата година болничното заведение е купила работна тръба за скенер за  200 хиляди лв.. В момента с пари от здравното министерство се строи нов Център за незабавна здравна помощ, който се чака да е подготвен до края на юли.

На общо заседание на акционерите съветът на шефовете показа отчет за активността на сдружението и финансовия доклад, удостоверен от регистриран инспектор. Те са гласувани и утвърдени единомислещо от акционерите.

Лечебното заведение е без просрочени отговорности към снабдители на лекарства, електрическа сила, газ и други консумативи.

Съставът на Съвета на шефовете на МБАЛ – Монтана остава без смяна, реши още общото заседание. Председател е доктор Цанко Мондешки, представителят на здравното министерство. Зам.-председател е хирургът доктор Красимир Каменов, а член – изпълнителният шеф доктор Тодор Тодоров.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР