За безопасността на гражданското корабоплаване военноморските сили на въоръжените сили

...
За безопасността на гражданското корабоплаване военноморските сили на въоръжените сили
Коментари Харесай

Украйна обвини Русия в „пиратство на 21-ви век“

За сигурността на гражданското мореплаване военноморските сили на въоръжените сили на Украйна затвориха корабоплаването в северозападната част на Черно море. Това оповестяват в формалната си фейсбук страница от Военноморски сили на Украйна. 

" В същото време съветският Черноморски флот продължава тактиката на съветските сухопътни сили, които се пробват да се скрият зад живота на цивилни ", се споделя още в известието. " Така от 2 март съветските кораби изискват гражданският транспортен съд HELT да влезе в рисковата зона на Черно море, с цел да могат окупаторите да се прикрият с цивилен транспортен съд като жив щит, в противоположен случай съветските кораби ще открият огън по кораба HELT. Това не е нищо друго с изключение на пиратство на 21-ви век ", се споделя в обявата на украинските военноморски сили.

Те оповестяват, че по време на нашествието на 24 февруари съветските Военноморски сили са обстреляли 2 цивилни кораба и са заловили 2 кораба (включително кораба за търсене и избавяне Sapphire на филантропична мисия).
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР