За бавнозагряващите реотани.България премина под прякото командване на Лондон.Военната цел

...
За бавнозагряващите реотани.България премина под прякото командване на Лондон.Военната цел
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: За бавнозагряващите реотани.България премина под прякото командване на Лондон

„ За бавнозагряващите реотани.България мина под директното командване на Лондон.Военната цел е Русия – нейното цялостно заличаване! Това е същинска война в която ни включи „ сглобката “. Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

„ Борисов и Доган са гарантите за въпросното „ стратегическо партньорство “. За бъдещата война! Не инцидентно ротацията стана допустима точно поради британско гледище да работят с българската мафия “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Повтарям! За бавнозагряващите реотани.

България мина под директното командване на Лондон. Военната цел е Русия – нейното цялостно заличаване! Това е същинска война в която ни включи „ сглобката “. Случи се през сключване на стратегическо партньорство с Англия, подписано от М.Габриел в качеството й на външен министър. Съвсем скоро! Голямата война следва и нищо не е свършило при подобен британски сюжет. Русия знае това и ще работи круто, както в никакъв случай до момента. Пригответе се за пъкъла, тъй като него ви готвят.

Борисов и Доган са гарантите за въпросното „ стратегическо партньорство “. За бъдещата война! Не инцидентно ротацията стана допустима точно поради британско гледище да работят с българската мафия. По-лесно е! Англия е звяр, който ненавижда славянството и методично го унищожава. Навсякъде и непременно. Имате два избора – умирате за ползите на Англия, като украинците или умирате за България?

Затова предлагам напред и нагоре! Смело напред.

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР