За антикризисно правителство се обявиха от след срещата на

...
За антикризисно правителство се обявиха от  след срещата на
Коментари Харесай

Какво се разбраха Български възход и контактната група


За антикризисно държавно управление се оповестиха от " " след срещата на нейни представители с контактната група, водена от президента Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното (2012 - 2017 г.) и Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и в Народното събрание.

Считаме, че държавното управление би трябвало да е антикризисно, не програмно, не експертно, и мотивът за това са няколкото рецесии, в които се оказахме по едно и също време, съобщи пред медиите от " ". По думите й разговорът би трябвало да продължи. " " ще работи, както към този момент са декларирали, за повече сигурност, правдивост, взаимност, в интерес на националните ползи на българското общество - на жителите, на бизнеса. 

Никога не сме говорили за ръководство, а, че партиите в Народното събрание би трябвало да си взаимодействат, да търсят решения, акцентира Комитова. Трябва всички политици доста добре да преценяват по какъв начин и в какво биха взели участие, ние сме най-малката парламентарна група (ПГ) и не можем да дефинираме изискванията, посочи тя.

По-рано през днешния ден контактната група беседва с ПГ на ГЕРБ-СДС. В понеделник е срещата с Движение за права и свободи. Писмени отводи за съвещания са изпратили от " Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България ". Контактната група е по самодейност на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР