За английската кралица се пише много и често. Макар това

...
За английската кралица се пише много и често. Макар това
Коментари Харесай

Знаете ли какъв е смартфонът на английската кралица?

За британската кралица се написа доста и постоянно.

Макар това да не е единствената монархия в света, тя е обект на доста по-голям интерес.

Свързва се с дълги обичаи, церемониалност, чест, героизъм, достолепие и разнообразни други атрибути на кралското семейство.

Именно това прави любопитен отговора на въпроса - какъв смарт телефонът употребява кралица Елизабет II. Тя, както и членовете на фамилията й, отдават желание на продуктите на избрана марка. И тя не е Apple, оповестява androidinsider.ru.

Какво съставлява кралското позволение?

Нейно Величество английската кралица, става известно, харесва продуктовия подбор на Samsung. Преди дни кралският двор на Англия удължи контракта с корейската компания в качеството на снабдител на битова електроника.

Кралско позволение се издава на фирмите от кралския двор от 15 в. насам. То им разрешава да доставят артикули и услуги на кралското семейство. Разбира се, доставките не са безвъзмездни.

Правото да имаш толково значим клиент би трябвало да се заслужи. Това касае освен производителите на електротехника. В Лондонq напримерq има магазин за чай, който е снабдител на кралския двор към този момент поредна година.

Като подобен той се употребява с чест и авторитет и може да съобщи на обществеността, че е формален снабдител на кралското семейство. Именно това изяснява и за какво обликът на Елизабет II беte показан по време на презентацията на Samsung Galaxy S22.



По закон кралски разрешителни може да се издават от името на кралицата и принца на Уелс.

Кой доставя електроника на английската кралица Елизабет II?

Samsung получава първото си кралско позволение през 2021 година от името на самата кралица. Оттогава насетне компанията доставя електроника на целия кралски двор. Тъй като разрешителното има срочен темперамент, то би трябвало да бъде подновявано понякога.

Какъв смарт телефон има английската кралица?

Ако кралските особи не харесват стоките и услугите, които получават, те може да прекратят разрешителното. Samsung очевидно се нрави на Елизабет II. Тя няма желание да смени доставчика и неотдавна удължи контракта с компанията от Южна Корея.

Кои модели смарт телефони обаче употребяват членовете на кралското семейство няма по какъв начин да разберем. Това се пази в загадка. Не е мъчно да предположим, че апаратите принадлежат към флагманския клас. Не е изключено даже да са сгъваеми.

Какви устройва Samsung купува кралицата?

Южнокорейската компания може да доставя на кралицата смарт телефони, тв приемници, битова техника и други електронни устройства. Сред тях Galaxy Z Fold 3 и най-новите тв приемници 8K Neo QLED се открояват. Като връх на технологиите те не са по никакъв начин евтини. За кралското семейство обаче парите не са проблем.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР