За Ан Хатауей последно се заговори около новия ѝ филм

...
За Ан Хатауей последно се заговори около новия ѝ филм
Коментари Харесай

Когато Ан Хатауей публикува снимка от леглото си

За Ан Хатауей последно се заприказва към новия ѝ филм Eileen. Актрисата се появи на филмовия фестивал Sundance, с цел да го показа и още веднъж ни зашемети с безупречна визия.
 Ан Хатауей, новия й филм Eileen и прочувствените мемоари на актрисата от началото на кариерата
Новите кино превъплъщения на Ан Хатауей

Филмът Eileen и неуместните въпроси

За аления килим, несъмнено, е напълно предстоящо да забележим известните в най-хубавата им светлина, само че друго е, когато са неподготвени. Ан Хатауей обаче съумява да ни възхити даже и тогава. В профила си в Instagram тя качи свое селфи от леглото, без грим, като че ли преди малко се е събудила.

На фотографията актрисата наподобява все едно въобще не остарява. Лицето ѝ е свежо, плътно и младолико. За такова лице евентуално биха завидели освен дами на възрастта на Ан Хатауей, само че евентуално даже и по-млади.

Изненади в мненията под поста няма - в съвсем всеки се загатва, че тя въобще не остарява, написа Seventeen. И макар че наподобява по този начин като че ли не излиза от салона за хубост, Ан Хатауей в действителност не стопира да работи.
 Ан Хатауей, Hathahate, #hathahaters, Women in Hollywood, ELLE и по какъв начин актрисата е преодоляла омразата
Когато Ан Хатауей е била обект на ненавист

И преодоляла ли е това актрисата

По време на фестивала Sundance тя приказва в резюме и за идния филм " Дневниците на принцесата " 3, който към момента не се знае по кое време ще излезе. " Това е развой, който изисква самообладание и всеки би трябвало да се счита за част от филмовия бизнес, тъй като в действителност лишава време да се създадат нещата ", споделя Ан Хатауей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР