За 9-тата си годишнина Geekbuying дава големи отстъпки при пазаруване

...
За 9-тата си годишнина Geekbuying дава големи отстъпки при пазаруване
Коментари Харесай

Geekbuying на 9 години – купони за $99 отстъпка


За 9-тата си годишнина Geekbuying дава огромни отстъпки при извършване на покупки в онлайн магазина

Глобалният онлайн търговец Geekbuying празнува този месец 9-тата си годишнина. По мотив празника, компанията разгласи атрактивни отстъпки и промоции на уеб страницата си за голямо многообразие от артикули.

В „ подгряващата ” седмица преди рождения ден – в интервала от 9 до 15 юни – Geekbuyng дава опция на потребителите да се снабдят с ваучър за отстъпка на стойност до $99, който могат да употребяват при покупки на електроника и други артикули от онлайн магазина. За задачата е належащо да се записват с имейл за електронния бюлетин на Geekbuying.

В дните до 15 ноември всеки клиент на онлайн магазина може да спести $5 при покупка на артикул на цена до $50 с ваучър GKB9THAN. След това, в празничната седмица 15-22 юни купувачите могат да си спестят още $94 с към този момент получения ваучър от регистрацията.

Нещо повече, в интервала 22-26 юни клиентите на Geekbuying могат да завоюват невероятни награди на обща стойност 100 000 $ – роботизирана прахосмукачка, електрическа тротинетка, велосипед и други, излиза наяве от изискванията, оповестени на страницата 

Отстъпките доближават 80% с потребление на купоните и пониженията в ежедневните покупко-продажби по време на акцията. Доставките на продуктите се правят и от европейски хранилища, включително Германия, Полша, Испания и Чехия.

Ето няколко вълнуващи продукта на преференциални цени с прилагане на купони за отстъпка:

Машина за типичен аркадни игри SNK NEOGEO MVSX с авансово заредени 50 обичани SNK игри, в това число сбирки King of Fighters (10 игри), metal Slug (6), Samurai showdown (6), Fatal fury (8), world hereos (6), sengoku (3), The Last Blade (2), други типичен бойни и спортни игри. Машината има 17-инчов екран, програмируеми бутони, джойстици, стерео високоговорители и USB порт, може да се употребява от един или двама играчи.

се предлага за €549,73 с ваучър за отстъпка 5ZYVJRWP и безвъзмездна доставка.

Електрическа фитнес пътека за тичане XQIAO OVICX Q2S – отличава се с огромна повърхност с широчина 43 см и дължина 110 см, умна система за понижаване на скоростта до 4 км/ч, технология за попиване на ударите за попречване на контузии на коляното, тиха работа и LED екран за визуализиране на данни, обвързвана с мобилно приложение. Пътеката е лесна за предпазване, защото има сгъваем дизайн и може да се побере на повърхност от единствено 0,5 кв.м.

коства €406,96 с ваучър за отстъпка XOVICXQ2S и безвъзмездна доставка.

Роботизирана вакуумна прахосмукачка Roborock S7  – за изсъхнало и мокро разчистване с ултразвук, има всмукателна мощ 2500Pa, лазерна система за картографиране и навигация, както и издръжлива батерия 5200 mAh за 3 до 7 часа работа. Оборудвана е с кошче за прахуляк с размер 470 ml и контейнер за вода 300 ml, с цел да почисти повърхност до 200 кв.м. в една сесия. Използвайки ултразвук, S7 разпознава килимите с изключителна акуратност.

се предлага за €467,67 с ваучър за отстъпка S7OVER5 и безвъзмездна доставка.

Електрически велосипед HIMO Z20  – дава опция за каране в три режима: чисто електрически, единствено на педали и смесен, който е комбиниране от двата, тъй че колоездачът да се приспособява елементарно към разнообразни пътни условия. Моделът има 20-инчови гуми, мотор с мощ 250W и пробег до 80 км с едно зареждане на батерията 10Ah, 6-скоростна трансмисия Shimano и двойна дискова спирачка, развива до 25 км/ч.

коства €631,78 с ваучър за отстъпка GKB656S и безвъзмездна доставка.

Портативна Bluetooth аудио колонка Tronsmart Element T6 Max  – обезпечава 360-градусов стерео тон с бездънен бас и мощ 60W, с помощта на технология SoundPulse. Може да възпроизвежда музика в продължение на 20 часа с едно зареждане на батерията 12 000 mAh, водоустойчива е по стандарта IPX5, предлага тъч надзор и гласово ръководство със Siri и Гугъл Assistant

е налична за €57,43 с ваучър за отстъпка GKBTSCZ6 и безвъзмездна доставка.

Прахосмукачка-робот Proscenic M8 Pro  – това е машина 2-в-1 за изсъхнало и мокро разчистване, с контейнер за вода 300 ml и резервоар за прахуляк 280 ml. Използва лазерна система LDS8.0 за 60-градусово сканиране и памет за голям брой карти, което е комфортно за притежателите на многоетажни жилища. Поддържа няколко режима на разчистване, а батерията с потенциал 5200 mAh обезпечава непрекъсната работа в продължение на 256 минути.

коства €344,60 с ваучър за отстъпка PROSM8PRO и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР