За 65-ти пореден път недоволни граждани се събраха на антиправителствен

...
За 65-ти пореден път недоволни граждани се събраха на антиправителствен
Коментари Харесай

Протестите: Ден 65 - Отровното трио ще съди Цвета Караянчева

За 65-ти следващ път недоволни жители се събраха на антиправителствен в триъгълника на властта – сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом, съобщи БГНЕС. Исканията на протестиращите са непроменени – оставка на кабинета на Борисов и на основния прокурор, предварителни избори и служебно държавно управление.
Малко преди 20 часа протестиращите блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител ". Към момента демонстрацията протича спокойно и без напрежение. Организаторите оповестиха, че ще заведат цивилен иск против ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, а парите ще отидат за болница ИСУЛ. Мотивът за желае: да видят по какъв начин се потвърждава в съда, че Божков е платил на " Отровното трио " за митингите.
 Ивайло Дичев: Българите не желаят да ги ръководят като стадо от избори до избори Ивайло Дичев: Българите не желаят да ги ръководят като " стадо " от избори до избори
С оставката на Борисов проблемите няма да се решат. За да има правосъдна промяна, с цел да няма злоупотреби, е нужно едно: непрекъснат гражда...
Гражданите не престават спокойно да стачкуват към този момент 65 дни. На постройката на някогашния Партиен дом още веднъж се прожектират изявления на Борисов. През вчерашния ден спокойно се организира и оповестеното Второ велико национално въстание на протестиращите. Протестът продължи до късните часове, като бе съпроводен също и от музика. Към края му жителите чуха химна на България, на няколко пъти протестиращите включваха и фенерчетата на телефоните си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР