За 30 г. в България се промени само купесто-дъждовната облачност.

...
За 30 г. в България се промени само купесто-дъждовната облачност.
Коментари Харесай

Шкумбата: За 30 г. в България се промени само купесто-дъждовната облачност

За 30 година в България се промени единствено купесто-дъждовната облачност. Досега нас никой не ни разяснява, а сме живи - плащаме си налозите.

Този подигравателен коментар направи Димитър Туджаров-Шкумбата в ефира на bTV.

" Ще имам и предложение като министър председател. На първото съвещание на новия парламент да бъде признат закон депутатите да се водят за сезонни служащи. Да станат като тези, които берат ягоди – на три месеца. Ще има ново риалити – " България търси държавно управление ", продължи с иронията Шкумбата.

За началото на предизборната акция той е подготвен с тениски с наслов " 120 години не стигат ". Обещава също кебапчета, само че без хлебчета.

" Място за комизъм постоянно има. Това е клапа, която оказва помощ да освободиш напрежението. В момента то е на ръба и трепти на последна граница по целия свят. Ако не е усмивката да ни смъкна напрежението, не виждам по какъв начин ", разяснява още комикът.

" Аз се смущавам, когато виждам нашите политици да приказват. В предишното политиката се е основала, когато някой измамник е срещнал добряк. Нищо не чух за българския народ ", посочи още той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР