За 19-а поредна вечер в района между президентството и Министерския

...
За 19-а поредна вечер в района между президентството и Министерския
Коментари Харесай

19-и антиправителствен протест в столицата: Празнуват рождения ден на Пеевски

За 19-а поредна вечер в региона сред президентството и Министерския съвет в столицата се събират митинг иращи с искане за оставка та на държавното управление и на основния прокурор.

Спокойно е пред постройката на Президенството, където започнаха да се събират митинг иращи. Все още техният брой е дребен, а придвижването по столичните булеварди " Цар Освободител " и " Дондуков " е отворено за коли.

По-рано група младежи от Плевен, които бяха пристигнали за вечерния митинг в София изрекоха мнение за обществените и икономическите ограничения, които през днешния ден показа премиера. Според тях е трябвало преди три месеца тези ограничения да бъдат взети.

Те не престават да желаят оставка та на държавното управление, оставка та на основния прокурор.

Все още не е ясно дали през днешния ден ще има шествие, в какъв брой часа ще тръгне то шествието и дали ще бъдат затваряни кръстовища в града. Това споделиха уредници на митинг а.

Те чакат да се съберат повече хора, с цел да вземат решение.

За през днешния ден са планувани две паралелни демонстрации.

Едната ще се организира пред Българската национална банка и е проведена от младежите на партия " Да, България ". Надсловът е " Картичка за Шиши ", като от участниците се чака да напишат свои пожелания за навършващия 40 години народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Масово подаване на оставки " провежда сдружението " БОЕЦ " пред централата на ГЕРБ. Там присъстващите са призовани да напишат подготвени за автограф оставки на разнообразни фрагменти на ръководещата партия.

В 18:30 митинг иращи се събраха на неподготвено празненство по случай рождения ден на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.  Събитието е проведено от " Млада България " в обществените мрежи и е озаглавено " Картичка за Шиши ". 

" Трудно се избира подарък на човек, който си има всичко - освен любяща майка, само че и любящи министри.  Не просто бащина протекция, а и прокурорска. Не просто покрив над главата си, а цялостен хотел. Затова взехме решение да подарим на депутата това, което всеки зодия лъв желае - внимание. Как да се включите? Като посветите митинг ния си афиш в понеделник на Шиши и неговия рожден ден! Пожелайте му… каквото Ви пристигна от вътрешната страна, значимото е да е от сърце! Снимайте и споделете творението си тук с #КартичкаЗаШиши. Но най-много - елате с него на митинг а! Колкото повече хора се включим, толкоз по-специален ще бъде празникът на Шиши ", пишат уредниците. 



Арман Бабикян: Ние сме подготвени да стоим и 10, и 20, и 30 дни. Но не сме подготвени да ни ограбват нови 11 години. Не сме подготвени. Нито сме подготвени да сме най-бедните, най-болните, най-изостаналите и най-корумпираните. Българският народ не е подобен! Мафията е такава! # оставка

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР