Ювентус записа първата си победа в тазгодишното издание на Шампионската

...
Ювентус записа първата си победа в тазгодишното издание на Шампионската
Коментари Харесай

Алегри: Играчите не празнуваха в съблекалнята, което говори достатъчно

Ювентус записа първата си победа в тазгодишното издание на Шампионската лига, откакто се наложи с 3:1 над Макаби (Хайфа). Треньорът Масимилиано Алегри обаче още веднъж бе сериозен към представянето на тима, изключително в края на мача, когато за малко да изпуснае самодейността. Гостите удариха и три греди в срещата. Изглежда и играчите са осъзнали грешките си и не са отпразнували този триумф.

" Ди Мария е необикновен с неговите пасове, в действителност невероятен състезател. Това бе първият му мач от извстно време и той се показа доста мощно. Бях доста ядосан в края на мача, тъй като не може да спрем да играем в последните 15 минути и просто да се мотаем. Можехме да водим с 5 или 6, само че в един миг получихме гол и това ни уплаши. Това може да е разрушително. Момчетата обаче бяха интелитентни и когато се прибраха в съблекалнята, там бе цялостна тишина, нямаше празнуване. Това ми демонстрира, че те са осъзнали какво се случи. Опитахме да бъдем прекомерно красиви, а най-после бяхме уплашени. Нека Ди Мария прави това, което може, а останалите да се концентрират върху техните задания ", съобщи Алегри.

Той похвали и създателите на попаденията Адриен Рабио и Душан Влахович.

" Рабио се е подобрил доста, към този момент е зрял мъж, на 27 години и е в пика на кариерата си. Все още може да усъвършенства играта си напред, както и да подава по-бързо. Влахович се показа добре от техническа позиция. Най-доброто му отиграване бе при гола, само че считам, че трябваше да означи повече. Той имаше четири положения, а вкара единствено едно от тях. Трябва да усъвършенства метода, по който се освобождава от пазачите си ", счита наставникът.

В другия мач от групата Бенфика и ПСЖ направиха 1:1, което сякаш е добър резултат за Юве, който се приближи на 4 точки и от двата тима.

" Първо би трябвало да опитаме да спечелим в Израел, а по-късно ще мислим какво ще вършим в Лисабон. По всичко проличава, че последният мач ще бъде решителен ", приключи експертът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР