Ювентус е започнал преговори с английския шампион Манчестър Сити за

...
Ювентус е започнал преговори с английския шампион Манчестър Сити за
Коментари Харесай

Ювентус преговаря с Манчестър Сити за английски национал

Ювентус е почнал договаряния с британския първенец Манчестър Сити за привличането на полузащитника Калвин Филипс, разкрива The Times. „ Бианконерите “ търсят укрепване на халфовата си линия след наказванията на Пол Погба и Николо Фаджоли и британският национал е един от набелязаните играчи за тази роля.

„ Гражданите “ са подготвени да се разделят 28-годишния състезател, който доста рядко получава шансове за изява от Хосеп Гуардиола и откогато бе притеглен от Лийдс през 2022-а година, е изиграл едвам 31 мача за отбора и по-често е употребен в ролята на запаса.

На „ Етихад “ се надяват да съумеят да продадат Филипс, само че Ювентус по-скоро избира да го вземе чартърен до края на сезона. Договорът на играча е до 2028-а година.

Торинци обаче може да срещнат конкуренция за подписа на Филипс, защото той е мечтан и от Нюкасъл. В последните дни даже се появиха информации, че „ свраките “ са доста покрай подписа му.

Manchester City have opened talks with Juventus over a potential loan deal for Kalvin Phillips, who wants to leave the English club in January to strengthen his chances of making England's Euro 2024 squad.

Read below
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР