Ювентус е изправен пред сериозен проблем преди подновяването на сезона

...
Ювентус е изправен пред сериозен проблем преди подновяването на сезона
Коментари Харесай

Голям проблем в Юве, никой не знае кога Влахович ще играе отново

Ювентус е изправен пред сериозен проблем преди подновяването на сезона в Серия А, откакто Душан Влахович не се е възстановил от травмата, която го мъчи от много време съгласно прогнозите на клубните лекари.

Той въобще не тренира с останалата част от тима и работи по самостоятелна стратегия, тъй че няма подозрение, че ще пропусне идващите три мача на Юве, против Кремонезе на 4 януари, Удинезе три дни по-късно, както и огромния дерби с Наполи на 13 януари. Влахович не е играл цялостен мач от 15 октомври, като последно игра за Юве на 25 октомври против Бенфика, а на Световното състезание в Катар точно поради травмата бе надалеч от мечтаната форма.

Той към този момент е провел диалог с треньора Алегри и са се съгласили, че в този момент е най-добре да не се бърза със завръщане, тъй че когато най-сетне се върне, да е на 100% подготвен, без риск от повторна травма.

От лагера на Ювентус се надяват, че сърбинът може да изиграе 20 минути в мача за купата с Монца на 19 януари, а по-късно да бъде титуляр в дербито с Аталанта. Ситуацията обаче се трансформира от ден дневно, тъй че никой не може да каже сигурно по кое време Алегри още веднъж ще може да разчита на най-хубавия си нападател в тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР