ЮтубРуският президент нахока министъра на търговията и индустрията на Русия

...
ЮтубРуският президент нахока министъра на търговията и индустрията на Русия
Коментари Харесай

Министър поправи 3 пъти Путин и той не издържа! Изпусна си нервите!

Ютуб

Руският президент нахока министъра на търговията и промишлеността на Русия Денис Мантуров, който си разреши да го поправя 3 пъти.

Причината възникването на дрязгите стана бюрократично закъснение на поръчка за цивилен и военни самолети.

Министърът Мантуров си позволи 3 пъти да поправи Путин.

Руският президент Владимир Путин обаче не понесе това и си изпусна нервите и показва своята неотстъпчивост, като влезе в разправии със личните си подчинени.

Той обществено атакува словесно министъра на търговията и промишлеността на Русия Денис Мантуров.

В сряда Путин се срещна с държавни чиновници, а включването беше предавано онлайн.

Преломната точка настъпи, когато вицепремиерът Денис Мантуров обществено поправи Путин, откакто президентът се оплака, че някои предприятия към момента не са обезпечили контракти за строителството на нови самолети тази година – голяма задача, като се има поради, че страната е отрязана от доста западен импорт, който е от решаващо значение за строителство.

Кадри от срещата демонстрират, че Мантуров бързо отвръща, че „ капиталовите планове “ са в ход, само че Путин го прекъсна, с цел да възрази, че „ лишава прекалено много време “.

„ В някои предприятия няма поръчки даже за 2023 година “, сподели Путин – единствено с цел да бъде поправен още веднъж, когато Мантуров му сподели, че „ всички предприятия “ имат поръчки за годината и „ Министерството на защитата удостовери броя “.

Путин, пробвайки се да резервира самообладание, отговори, като още веднъж настоя, че той е прав, а Мантуров бърка.

След като министърът на търговията и индустрията го поправи за трети път, съветският президент най-сетне си изпусна нервите.

„ Нека да приключим с това, какъв е смисълът да вършим спаринг тук с вас? Директорите ми споделиха (няма договори). Наистина, за какво се вършиме на простак? “ той се скара на Мантуров, като изиска да получи резултат след месец и „ не по-късно “.

" Твърде дълго, това лишава прекалено много време ", сподели съветският водач, който в никакъв случай не се е сдържал да подлага на критика висшите чиновници обществено.  " Какво се шашкате, по кое време ще се сключат договорите? ", сподели Путин.

" Не, направете го в границите на един месец. Не разбирате ли обстановката, в която се намираме? Трябва да стане в границите на един месец, не по-късно ", сподели Путин, цитира Нова Варна.

Мантуров е предан член на министерския екип на Путин от 2012 г. и постоянно е пътувал с президента на задгранични и вътрешни визити. Той получи задачата да следи съветската оръжейна промишленост предишното лято, когато минусите към този момент бяха разкрити на бойното поле, съобщи Бг Он ер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР