Юристът професор Огнян Герджиков коментира сложната ситуация около футболния Левски

...
Юристът професор Огнян Герджиков коментира сложната ситуация около футболния Левски
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Георги Попов е категоричният собственик на Левски

Юристът професор Огнян Герджиков разяснява комплицираната обстановка към футболния Левски в ефира на bTV. Той призна, че в началото е направил неверна преценка и след деликатно изследване на обстановката към този момент е на мнение, че Георги Попов е безапелационният притежател на Левски.

Ето какво сподели той:

" Вчера, по това време, видях т.нар джиро и се плеснах по челото и си споделих: " Огняне, какви отзиви даваш за акциите на Левски, като не си видял нищо!? ". Това, което е, не е никакво джиро. Младите хора биха му споделили пунта мара. Защо? Една скъпа книга - акция или краткотрайно уверение, което е едно и също, се джиросва на гърба. Когато има доста джира и този тил не стига, тогава се залепя един бял лист - споделя се " алонж ", от френски " продължение ". На него не престават в действителност джиросванията. Това е обединен документ. Не могат да бъдат два. Трябва във всеки един миг да може да се наблюдава непрекъснатият ред на джирата. Само джиратар може да стане джирант и да джиросва. Прекъсне ли се тази верига, всичко отива по дяволите. Това няма по какъв начин да се наблюдава, в случай че са с обособени документи. Защото в случай че са с обособени документи, както е в тази ситуация, същият този Георги Попов, може такива джиросвания да направи във връзка с Путин, Тръмп... Да пусне всеобщо такива джира.

Всъщност това не е нищо! Оттук следва, че това е един удар във въздуха! Нищо не е станало. Собственик на акциите е този, който се е опитал по този метод да джироса, а в действителност е отправил един удар във въздуха. Георги Попов е безапелационният притежател на Левски. Толкова!

Собственик е малко в кавички, тъй като притежател е самият клуб Левски. Ако е направено съзнателно, мъдро е замислено, тъй като побъркаха страната за една седмица. Аз чак през вчерашния ден се осъзнах, виждайки това, за което става дума. По-скоро е от неведение. Изтълкуваха ми думите напълно погрешно. Аз в никакъв случай не съм казвал, че Бойко Борисов става акционер. Не, той акционер ще стане, в случай че се впише в книгата на акционерите. Иначе има единствено правото да се впише и да стане акционер ", съобщи Герджиков. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР