Юристът и писател Александър Шпатов коментира напрежението между двете водещи

...
Юристът и писател Александър Шпатов коментира напрежението между двете водещи
Коментари Харесай

Александър Шпатов: Искам поне една седмица никой да не плаши с нови избори

Юристът и публицист Александър Шпатов разяснява напрежението сред двете водещи партии, което наблюдавахме през днешния ден.

" Това е сигнал, че не са съумели задоволително добре да изградят метода, по който това държавно управление ще има парламентарна поддръжка. Това е несъмнено. Аз почтено казано като чуя Бойко Борисов да споделя " аз сглобка не съм правил ", това ми звучи доста безконтролно 15 дни откакто е направил сглобка. Аз съм привикнал и не ме учудва когато Бойко Борисов сменя мнението си. Това някакси е негова съществена характерност. Това не е съществено за водач на най-голямата партия в България. Не би трябвало да е по този начин, а да си държи на думата повече от 15 дни ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Искам да обърна внимание и за това какво болшинство се реализира. Винаги когато има потребност, макар че Костадин Костадинов лае като лудо куче против всички политици, когато има потребност цялата група на " Възраждане " като едни послушни пуделчета гласоподават дружно с ГЕРБ. Не знам гласоподавателите на " Възраждане " дали са съгласни с това. Много ми се желае да имаме една седмица през това лято, в която да не се приказва за нови избори. Някакси изцяло ненужно е за развиването на страната всяка седмица ние да се тормозим няма ли да дойдат нови избори. Това е отговорност на тези политици да се оправят с тази обстановка, да тръгнат по някакъв път, който е добър за страната. Не може всяка седмица да се плашат с нови избори. Българските гласоподаватели не желаят това от тях ", безапелационен бе Шпатов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР