Юрген Клоп призна, че е с удоволствие слушал скорошното подкаст

...
Юрген Клоп призна, че е с удоволствие слушал скорошното подкаст
Коментари Харесай

Юрген Клоп не може да скрие истинските си чувства, след като Джеймс Милнър говори за скандала в Ливърпул

Юрген Клоп призна, че е на драго сърце слушал скорошното подкаст появяване на Джеймс Милнър - макар че някогашната звезда на Ливърпул разля чашата на срив в съблекалнята.

37-годишният полузащитник-ветеран приказва с Джейк Хъмфри в The High Performance Podcast в широкообхватно изявление за именитата си футболна кариера. Неговият спомен за разногласието с Клоп обаче беше най-голямата тематика за диалог от техния диалог.

Милнър прекара осем години на Анфийлд и завоюва както Висшата лига, по този начин и Шампионската лига под управлението на Клоп. Той акцентира, че се радва на позитивни връзки с немския началник, само че също по този начин описа по какъв начин опитите му да приказва с Клоп по време на почивката на мача не са се развили по проект.

Милнър сподели: „ Той беше много добър, беше открит. Не е по този начин на полувремето; имахме един миг, в който той споделяше мислите си, а аз споделях моите и си припомням, че той тросна ръцете си по масата и извика: „ Ще млъкнеш, по дяволите! “ Но Юрген беше брилянтен, прекара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР