Юрген Клоп предизвика холандски журналист за ужасно“ интервю с бившия

...
Юрген Клоп предизвика холандски журналист за ужасно“ интервю с бившия
Коментари Харесай

Юрген Клоп се конфронтира с журналист за „ужасно“ интервю, докато пресконференцията се влошава

Юрген Клоп провокира холандски публицист за „ извънредно “ изявление с някогашния капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън по време на конференцията му преди четвъртфиналите на Лига Европа тази седмица- край с Аталанта.

Червените ще би трябвало да договарят за комплицирана двустранна среща против тима от Серия А, в случай че желаят да продължат във финалната четворка на конкуренцията и да играят първия мач на Анфийлд в четвъртък вечер преди завръщането седмица по-късно.

По време на своята конференция Клоп беше разпитан за развиването на двама от холандските играчи на Ливърпул в лицето на Коди Гакпо и Райън Грейвенбърч – само че той се възползва от опцията да разпита журналиста в въпрос за изявление с Хендерсън, който напусна Червените през лятото и в този момент е в книгите на Аякс.

След като зададе въпроса за Гакпо и Гравенберх, Клоп направи пауза, преди да попита: „ Ти не си този, който интервюира Джордан Хендерсън, вие ли сте? ", единствено за въпросния кореспондент, с цел да подчертае, че изявлението е направе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР