Юношите на "Видабаскет" записаха две победи при първото си участие

...
Юношите на "Видабаскет" записаха две победи при първото си участие
Коментари Харесай

Видабаскет стартира с три победи в първа дивизия

Юношите на "Видабаскет " записаха две победи при първото си присъединяване за сезона на шампионат от първа девизия на район "Рила " в Перник. Възпитаниците на ст. треньора Николай Колев-Шаци се постановиха по безапелационен метод и над двата пернишки отбора. Победи над "Металург " със 78-27 и "Шампион 2014 " с 54-34 точки. За видинския баскетболен отбор играха: Цветан Иванов, Деян Емилов, Кирил Низамов, Евгени Михайлов, Стоян Петров, Боби Божков, Александър Илиев, Калоян Николаев, Константин Георгиев и Мартин Петров с треньор Николай Колев.
Момчетата до 14 години на "Видабаскет ", водени от Кирчо Цветков, стартираха в шампионата на страната с победа и загуба на шампионат от район "Рила " в Своге. Видинчани се постановиха над домакините от "Спортист 2015 " с 46-29 и изгубиха от "Миньор 2015 " Перник с 41-27 точки.
Вчера стартира новото състезание на баскетболната "А " група при мъжете. "Видабаскет " нямаше среща в първия кръг. Видинчани започват на 21 октомври с домакинство на "Академик " София в зала "Фестивална ".
"И тази година ще сме единствено с наши момчета, юноши и студенти от родната школа ", обясниха от управлението на клуба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР