Юношите на Ботев Пловдив до 15-годишна и 16-годишна възраст взеха

...
Юношите на Ботев Пловдив до 15-годишна и 16-годишна възраст взеха
Коментари Харесай

Юношите на Ботев Пд с две победи над Локо Пд

Юношите на Ботев Пловдив до 15-годишна и 16-годишна възраст взеха своите дерби мачове против градските си връстници от Локомотив. Двубоите от 11-ия кръг на Елитните младежки групи се играха на Футболен комплекс " Никола Щерев - Старика ".
В първата среща Ботев U15, водени от Милен Кунчев и Александър Грънчарски, се постановиха над Локомотив с 2:1. " Канарчетата " поведоха още в 4-та минута след неповторимо осъществяване на Атанас Кирев. До края на полувремето " ботевистите " имаха няколко чисти положения пред вратата на гостите, само че двата тима се отдръпнаха при резултат 1:0 в интерес на Ботев. През втората част превъзходството на " канарчетата " продължи. Локомотив се възползва от неточност на защитата на " жълто-черните " и от статично състояние изравни резултата. Ботев не се отхвърли и минути преди последния съдийски сигнал Кристиян Желев от директен свободен удар матира Кристиян Наджерян и означи във вратата на Локомотив за крайното 2:1.

В борбата при U16, Ботев се наложи над градския си противник с 3:1. Водените от Петър Пенчев и Румен Байрев играчи превъзхождаха игрово през първата част и справедливо водеха с 2:0 след голове на Самуил Цонов и Радослав Караманов. През вторите 45 минути, Локомотив върна едно попадение, само че бързата реакция на " канарчетата " не закъсня и Симеон Турлаков означи за крайното 3:1 в мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР