Юношеският национален отбор по футбол до 17 години ще търси

...
Юношеският национален отбор по футбол до 17 години ще търси
Коментари Харесай

Юношите до 17 години търсят първа победа на Европейското

Юношеският народен тим по футбол до 17 години ще търси през днешния ден първа победа на Европейското до 17 години в Израел през днешния ден. България ще играе против Израел в 17:30 б.в. на стадиона в Нес Цион .

Националите нямат късмет да се класират за елиминациите, само че ще играят за своята чест през днешния ден. Двата тима досега нямат извоювана точка и спечелилият ще приключи на третото място в крайното класиране. При тъждество Полша ще остане на третата позиция, тъй като има с един гол повече то националите.

В първите си мачове от шампионата България загуби с 1:3 от Нидерландия, която е настоящ първенец и от най-скъпия тим на шампионата Франция с 0:4.

Полша също загуби от двата тима. Тимът записа доста тежко проваляне с 1:6 от Франция в първия си мач, а във втората среща поляците изгубиха с 1:2 от Нидерландия.

Аут за България е голмайсторът в квалификациите Роберто Райчев, който беше изпъден в мача против Франция.

Това е второ присъединяване на България U17 на европейско състезание, откакто преди този момент страната ни се класира автоматизирано за шампионата през 2015-а година, тъй като беше хазаин.

Двубоят ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия 3.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР