Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог.

...
Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог.
Коментари Харесай

Според зодията: как да се пречистим и заредим енергийно с помощта на лунна вана

Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. Вижте по какъв начин това астрологично събитие ще ви се отрази съгласно зодиакалния ви знак:



В астрологията нашият лунен знак отразява най-дълбоките ни вътрешни страсти и усеща. При таро картите Луната отключва нашето подсъзнание, свързвайки ни със личната вътрешен глас.

Благодарение на тясната връзка сред Луната и водата (в края на краищата Луната управлява приливите и отливите в океана, а ние, хората, самите ние сме формирани от доста вода!), можем да почерпим от силата на тази планета с…вана! Смята се, че този обред е простоват, само че ефикасен метод да използваме луннате сила и заявим фантазиите си, описват от.

Взимайки си ритуална лунна баня, имаме опция да се свържем с лунния цикъл и да се докоснем до неговата мощна мощ, прочиствайки освен тялото си, само че и своето енергийно поле . Въпреки че можете да вземете лунна вана когато и да е, когато пожелаете, съобразяването на ритуала с етапите на Луната може да бъде от спомагателна помощ.

Ако да вземем за пример усещаме, че страстите ни идват вповече или не можем да се отърсим от нещо, вана по време на пълнолуние ще ни помогне да оставим обратно ненужното. А когато желаеме да планираме нещо ново или да стартираме изначало, ваната по време на новолуние може да помогне на нашето предпочитание да се развива с повече изясненост и обсег .

Най-препоръчително е лунната баня да се прави през нощта, когато Луната е изгряла в цялостния си искра . Не се тормозете, в случай че не можете да видите Луната от прозореца си – тя е там и наличието ѝ може да се усети!

А защото всеки астрологичен знак се ръководи от детайл - земя, въздух, огън или вода, вижте в галерията по какъв начин е най-добре да извършите подобен обред съгласно своята зодия .
 Лунна вана съгласно зодията  Лунна вана съгласно зодията  Лунна вана съгласно зодията  Лунна вана съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР