Юлияна Плевнелиева все още продължава да носи фамилията на бившия

...
Юлияна Плевнелиева все още продължава да носи фамилията на бившия
Коментари Харесай

Юлияна Плевнелиева: Росене, засрами се, Деси те влачи към дъното!

Юлияна Плевнелиева към момента продължава да носи семейството на някогашния си брачен партньор Росен. Тя се разведе публично с него при започване на 2017 година, в последните два дни на мандата му като президент, който изтече на 22 януари. Бракоразводното им дело се траеше малко повече от месец, а разтрогването на брака им е било по взаимно единодушие и е минало по бързата процедура.

В неофициални диалози с познати Юлияна твърдяла, че се срами от прекомерното разголване на някогашния си, който от съвсем година насам гастролира из медиите и с ненаситност споделя за връзката си с Деси.

„ Не мога да го позная. Росен беше напълно различен човек. Преди няколко месеца се чухме по различен мотив и ме пита какво мисля за Деси. Казах му, че момичето е хубаво, само че би трябвало да се засрами от държанието си, въпреки всичко е бил държавен глава, не е благоприлично да се държи поп този метод. Изразих опасения, че Деси го дърпа доста надолу, а той прекъсна диалога небрежно – очевидно няма потребност от обективно мнение на непосредствен човек “, споделила изумената Юлияна.

В резултат тя въобще не била поканена на сватбата им – не че другояче щяла да отиде.

На 43-годишната бизнес дама и видна протестърка обаче към този момент не й се е занимавало с досадни административни процедури, посредством които да смени семейството си, тъй че и в Търговския указател да бъде отразена смяната на фамилния статус.

„ Юлияна няма никакви сантименти към Плевнелиев, нито пък ще му върти някакви номера с семейството, евентуално в близко време ще се откаже от името му, тъй като би било смешно и тя да се споделя Плевнелиева паралелно с новата му брачна половинка Деси “, разяснява прочут на бившето президентско семейство.

Най-комичното е, че и първата брачна половинка на Росен – Вероника, дълго след развода носи неговата фамилия. Едва неотдавна тя се показала с семейството на татко си – известния в района неврохирург доктор Любен Кавраков.

Източник: hotArena

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР