Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова.

...
Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова.
Коментари Харесай

Вергов печели войната с Диана

Юлиан Вергов безапелационно печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила непосредствено в побой на работното място, актрисата задоволително красноречиво даде да се разбере, че точно той е сътрудника, който е насинил по време на фотоси преди 5 години – нещо, което „ Уикенд ” пръв разкри навреме. Вергов не е загатнал и дума по случая, само че към този момент е на крачка да мине сред капките и да излезе като победител от бурята.
Близо 300 коментара са се събрали на формалната страница на Юлиан Вергов във Facebook единствено под една фотография, която артистът е разгласил там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля – Поцо в спектакъла „ В очакване на Годо ” в спектакъл „ Българска войска ”. Основната част от тези мнения нямат нищо общо с ролята, а са изявления в поддръжка на звездата по отношение на обвиняванията в побой над неговата колежка.

„ Сцената и публиката Ви обичат, Вергов.

Напук на душманите ”, „ Разпятие без кръст. It shell pasT! (и това ще мине – б.а.) ”, „ Нищо не може да Ви отнеме гения и вътрешното възприятие за истината и справедливостта! Желая Ви здраве, кураж и непоколебимост! ”, „ Сълзливите истории с 5-годишна отминалост не са ми уязвимост! Всеки жител, колкото и да е безпаричен и необразован, може да употребява служебна отбрана и да осъди отговорния ”, „ Грамаден Човек и голям Актьор! Аплодисменти! ”, „ Много мръсотия се излива върху всяка една жена, която си разреши да изкаже подозрение в истинността на обвиняванията, а аз не просто се колебая, сигурна съм, че се лъже на Ваш тил. Бих схванала, в случай че е за пари, само че злобата, обсесията, диагнозата - личат... Горе главата, справедливостта постоянно побеждава! ”. Това са единствено дребна част от мненията в отбрана на Юлиан Вергов, които негови почитатели и най-много последователки са написали единствено под тази фотография. Актьорът дава отговор на всички, които се изричат ласкаво за него. Малкото отрицателни изявления той оставя без отговор, само че не трие от страницата си, както други звезди имат табиет да вършат.

Позитивните мнения се леят и под другите му изявления, които в последно време не са доста. Нерядко се засягат обвиняванията на Диана Димитрова, за която стана ясно, че е имала „ освен това от другарство ” с колегата си в сериала „ Откраднат живот ”. Досега Юлиан Вергов не е обелил обществено и дума по този случай. На всеки коментар в своя отбрана той дава отговор неутрално, най-често с „ Благодаря ” или „ Весели празници! ”. Звездата от много време има табиет да не оставя без отговор изявленията на страниците си в обществените мрежи. Сега обаче те най-вероятно имат особена тежест за него, така демонстрират, че макар тежките обвинявания хората не престават да го харесват и да желаят да го виждат на сцената и на екрана.

Диана Димитрова до момента не е удостоверила непосредствено, че той я е бил, само че направи толкоз доста подмятания за това, че към този момент надали е останал човек в страната, който се съмнява в обекта на нейните обвинявания. В същото време освен публиката, само че и сътрудниците на артиста застават зад него. По информация на „ Уикенд ” Вергов е засипан с предложения за работа в театъра, киното и малкия екран. Източници на вестника ни разкриха, че сега той снима нов филм, който се чака да излезе по кината идната година.

В същото време имало отлив от Диана Димитрова. Доскоро актрисата се радваше на доста почитатели, само че след експлоадирането на абсурда и разкритията на „ Уикенд ”, че е провокирала експанзията на Вергов с жестоко вмешателство в персоналния му живот и провокации към щерка му, доста хора се обърнаха против актрисата. Говори се, че отсега нататък към този момент няма да й е толкоз елементарно да си откри работа, както беше в последните 5 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР