Юлиан Вергов ще бъде домакин и водещ на Годишните музикални

...
Юлиан Вергов ще бъде домакин и водещ на Годишните музикални
Коментари Харесай

Юлиан Вергов ще води церемонията на Годишните музикални награди в Колодрума в Пловдив

Юлиан Вергов ще бъде хазаин и водещ на Годишните музикални награди на БГ Радио на  27 май от 20 часа в зала " Колодрума " в Пловдив. Новината, че артистът ще се причисли към шоуто за втора поредна година оповестиха днес  в утринния блок " Стартер " Симеон, Богдана и самият Юлиан Вергов. След като отговори на обичайните 5 въпроса, актьорът  показа в ефир страстта, която му носят Годишните музикални награди.
Прочетете още
„ Щастието е мигове, моменти в живота, които както се споделя изчезват за секунди и ето такива моменти се усещам благополучен, тъй като аз в действителност съм огромен обожател и когато имам опцията да съм водещ на премиите, ме прави същински благополучен, що се касае за малко и мимолетно да е то “, сподели той. 

Тазгодишната гала на награждаването дава обещание да бъде незабравимо музикално прекарване, като ще включва осъществявания на най-големите звезди на българската музикална сцена. Юлиан Вергов, който е прочут със своята харизма, възприятие за комизъм и пристрастеност към българската музиката, несъмнено ще добави още по-голямо измерение на едно от най-очакваните музикални събития в България.

Уникално 360° преживяване ще сътвори незабравими моменти за феновете в зала Колодрум, Пловдив като даде видимост от всяко място. 

На сцената ще бъде връчена специфична премия на огромната Лили Иванова. Специални осъществявания за церемонията ще показват Любо Киров, Миро, Мария Илиева, Графа и Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, Братя Аргирови и Тони Димитрова, Михаела Филева, Молец, Papi Hans, Дара Екимова и Тино. 

Традиционната награда  БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика е и единствената премия, присъждана от eкипа на БГ Радио, ще бъде връчена на поета и създател на текстове Александър Петров. 

За трета поредна година над церемонията ще работи и интернационален екип, управляван от Марвин Дайтман – креативният мотор, който стои зад някои от най- обилните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизия през последните години.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се осъществят с поддръжката на Община Пловдив, Национален фонд „ Култура “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР