Юлиан Вергов курортува на Южното Черноморие с чаровна брюнетка. Двамата

...
Юлиан Вергов курортува на Южното Черноморие с чаровна брюнетка. Двамата
Коментари Харесай

Юлиан Вергов щурмува морето с нова жена до себе си

Юлиан Вергов курортува на Южното Черноморие с чаровна брюнетка. Двамата попаднаха във фокуса на папараци, до момента в който пазариха в локален супермаркет. До магазина те дойдоха с червен скутер. 

Звездата от сериала " Откраднат живот " шляпаше по джапанки и даже в супера носеше моторджийската каска на главата си. Пременен с необятни панталони до под коляното, екранният доцент Банков бе накиприл лявата си ръка с гривни, а ноктите на краката му бяха лакирани в разнообразни цветове.

Вергов и придружителката му първо се стопираха при саламите, откъдето си купиха бургаски шпек, подобаващ за мезе. Юлиан сграбчи и една бира от хладилника и дори не дочака да я заплати на касата, а я отвори на мига и я изля в гърлото си. После хлъцна и се запъти към млечните артикули.
Щом изпълни голямата си пазарска торба с кисело мляко, сирене и кашкавал, Вергов се подреди на опашката за заплащане. Докато душманинът на Диана Димитрова чакаше реда си, с цел да му видят сметката, погледът му блуждаеше из магазина – може би от погълнатото на екс ярко питие, написа на Уикенд.

Когато излязоха от супермаркета, скандалният артист и брюнетката се насочиха към скутера си, мъкнейки огромната синя чанта, цялостна с покупки. Позамаян от бирата, Вергов с триста зора закрепи торбата на мотопеда, а след това го яхна и даде газ към мястото, където е отседнал. Придружителката му седеше зад него и обхванала го с ръце, крепко стискаше тялото му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР