Южнокорейската технологична компания Samsung Electronics отложи медийни събития за новия

...
Южнокорейската технологична компания Samsung Electronics отложи медийни събития за новия
Коментари Харесай

Вместо аплодисменти Galaxy Fold получи сериозни критики. Samsung отмени събитие за новия си смртфон

Южнокорейската софтуерна компания Samsung Electronics отсрочи медийни събития за новия сгъваем смарт телефон Galaxy Fold, планувани в Хонконг и Шанхай, заяви представител на компанията, представен от Ройтерс.

Само преди дни се появиха мнения за съществени недостатъци на екрана на новия смарт телефон на Samsung. Представителите на софтуерния колос не прецизираха аргументите за отлагането.

Вместо овации преди стартирането на Galaxy Fold в Съединени американски щати на 26 април, Samsung е съществено обиден от отзивите на софтуерни публицисти, получили смарт телефона за предварителни ревюта. Според някои мнения единствено след ден прилагане дисплеят на новото устройство стартира да примигва необяснимо или стопира да работи. Няколко публицисти премахнали тъничък, предпазен пласт от екрана, за който мислили, че би трябвало да се в профил, само че в действителност е трябвало да остане. Дори и в случаите обаче когато това покритие било оставено, се появявали проблеми с екрана на устройството, струващо 1980 $.

Проблемът с новия смарт телефон на Samsung напомни за Galaxy Note 7 през 2016 година. Дефекти в батерията и дизайна на този смарт телефон причиняваха запалване или детонация на устройствата, което принуди Samsung на изтегли и спре продажбите на този модел.

Galaxy Fold наподобява на елементарен смарт телефон, само че може да се отвори като книга, при което се появява втори екран и устройството се трансформира в дребен таблет с екран 7,3 инча.

Макар да не се чака, че Galaxy Fold и сгъваемият Mate X на Huawei ще се продават извънредно доста, новият дизайн бе приветстван като очертаващ бъдещето на смарт телефоните тази година.

Представители на Samsung оповестиха през днешния ден, че компанията проверява информациите за зародилите недостатъци, само че отхвърлиха да потвърдят дали ще има смяна на датата за стартирането на устройството на американския пазар.

Технологичният колос възнамерява да пусне Galaxy Fold на пазара в Южна Корея и Европа през май.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР