Южнокорейската разузнавателна агенция съобщи, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун може

...
Южнокорейската разузнавателна агенция съобщи, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун може
Коментари Харесай

Южнокорейското разузнаване за здравето на Ким Чен-ун: Тежи близо 140 кг.

Южнокорейската разследваща организация заяви, че севернокорейският водач Ким Чен-ун може да страда от разстройство на съня, само че и тежка взаимозависимост от алкохол и цигари. Това заяви „ Блумбърг “.

Ю Санг-бом, народен представител от ръководещата в Южна Корея партия и секретар на парламентарната комисия по разузнаване, съобщи пред кореспонденти, че Северна Корея неотдавна е внесла огромни количества задгранични цигари от марки като Marlboro и Dunhill, както и висококачествени закуски, които обичайно се сервират с алкохол. Той добави, че анализът от изкуствения разсъдък за здравето на Ким Чен-ун разкрива, че той тежи към 140 кг.

Националната разследваща работа съобщи пред законодателите, че севернокорейските управляващи „ интензивно “ събират задгранична здравна информация за високопоставени чиновници, които страдат от бодърствуване, в това число информация за медикаменти, употребявани за лекуването му, като золпидем.

През лятото на 2021 година на популацията на Северна Корея беше неразрешено да разисква външния тип на диктатора след отслабването му.

По-късно през есента беше обявено, че севернокорейският деспот Ким Чен-ун е измършавял с 20 кг през последните две години. Тогава чиновници на южнокорейското разузнаване оповестиха, че Ким Чен-ун няма здравословни проблеми, за които постоянно се съобщаваше в медиите.

В Сеул също по този начин се смяташе, че комунистическият режим е работил върху новия имидж на водача на КНДР.

А към края на 2021 година стана видимо, че водачът на КНДР продължава да отслабва бързо. Промените във външния тип на диктатора бяха обяснени от локалните управляващи и медиите с последствията от „ страданията “ на водача на страната.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР