Южнокорейската Hyundai Heavy Industries Group промени името си на HD

...
Южнокорейската Hyundai Heavy Industries Group промени името си на HD
Коментари Харесай

Hyundai променя името си

Южнокорейската Hyundai Heavy Industries Group промени името си на HD Hyundai, заяви компанията в регулаторна документи.

Според известия в корейските медии, представени от Оffshore-energy смяната на името съответствува с 50-годишнината, извършена в Съннам, провинция Кьонги-до, която послужи като сцена за компанията да разгласи новата си визия.

Компанията разкри своите три съществени стълба на бизнеса си, които са:

" Осъзнаване на безкрайния капацитет на морето " в корабостроителния и морския сектор;

" Реализиране на устойчива бъдеща енергийна екосистема " в енергийния сектор; 

" Предоставяне на индустриални решения, които надвишават рестриктивните мерки на времето и пространството " в бранша на индустриалните машини.
 Защо в Южна Корея чакат по 30 месеца за нова Kia, Hyundai и Genesis?
Защо в Южна Корея чакат по 30 месеца за нова Kia, Hyundai и Genesis?

Забавянето беше единствено към седем месеца преди година

Технологичните нововъведения в сходство с морската декарбонизация и цифровизация са избрани като ключ към триумфа на бизнеса през идващите 50 години.

HD Hyundai е компанията майка на Korea Shipbuilding and Offshore Engineering (KSOE), която управлява най-големите корабостроители в страната: Hyundai Heavy Industries, Hyundai Samho Heavy Industries и Hyundai Mipo Dockyard.

Изминалата година беше сполучлива за корабостроителниците на KSOE, защото компанията съумя да надвиши годишната си цел от 17,4 милиарда $. KSOE завоюва поръчки за 190 кораба, главно водени от търсенето на кораби за полутечен природен газ, тласкайки книгата си с поръчки до 22,8 милиарда $.

Необходимостта от все по-екологичен дизайн на плавателни съдове е един от основните мотори на нововъведенията в KSOE. Някои от най-новите планове, с които са се захванали корабостроителниците на компанията, включват създаване на горивни кафези за задвижване на кораби, както и създаване на дизайн на плавателни съдове, задвижвани от различни горива като метанол, амоняк и водород.
 Най-крадените коли в Русия: Hyundai, Kia, Lada
Най-крадените коли в Русия: Hyundai, Kia, Lada

" Лидерът " е кросоувърът Santa Fe. Как и къде са най-честите обири?

Преди два месеца KSOE разкри, че стартира план с Shell, Doosan Fuel Cell, HyAxiom и класификационното общество DNV за потребление на 600KW високоефективна горивна клетка с корав оксид (SOFC) за генериране на електрическа енергия от 174 000 кубични метра LNG транспортьор, който ще се ръководи от Shell от 2025 година

LNG превозвачът ще употребява горивни кафези като помощен енергиен елемент и ще прави своята проява за една година по действителния търговски маршрут.

През септември 2022 година Hyundai Heavy Industries (HHI) и Hyundai Mipo Dockyard (HMD) завоюваха утвърждения за концептуален дизайн на два превозвача на полутечен нефтен газ (LPG), работещи с амоняк. Освен това HHI сплоти напъните си с Корейската национална петролна корпорация (KNOC) за създаване на плаващо устройство за предпазване и регазификация на амоняк (FSRU).
 Hyundai: Летящите таксита стават действителност до края на десетилетието
Hyundai: Летящите таксита стават действителност до края на десетилетието

Задръстванията ще останат в миналото
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР