Южноамериканските футболисти на ЦСКА получиха допълнителна почивка от треньора Саша

...
Южноамериканските футболисти на ЦСКА получиха допълнителна почивка от треньора Саша
Коментари Харесай

Саша Илич даде допълнителна почивка на южноамериканците

Южноамериканските футболисти на ЦСКА получиха спомагателна отмора от треньора Саша Илич.

Густаво Бусато, Марселино Кареасо и Браян Морено пътуваха до родините си по време на късата лятна почивка, а заради огромните дистанции и дълги пътувания те не бяха призовани за първите тренировки в София.
 Спряган за нов в ЦСКА е сравняван с Патрис Евра
Спряган за нов в ЦСКА е сравняван с Патрис Евра

Сейни Санянг е чакан на лагера в Австрия

Първите двама ще се включат на цялостни обороти към лагера на армейците в Австрия, който стартира в понеделник. Морено пък най-вероятно ще се прибере у нас, където ще се подложи на специфични процедури. Той лекува травма, която го вади от терените за няколко месеца. Колумбиецът ще е подготвен за игра най-рано през септември.

ЦСКА продължава да се готви в камерен състав въз основата си в Панчарево. Вчера алените още веднъж упражняваха с 13 футболисти, от които двама вратари.

Любопитно е с какъв състав те ще излязат в първата си контрола в Австрия, която е едвам след четири дни - във вторник с румънския Ботошани. По време на кампа си отборът ще срещне още Базел (1 юли), Карабах (4 юли) и ВШГ Тирол (8 юли).

Групата на ЦСКА: Димитър Евтимов, Марин Орлинов, Мено Кох, Тибо Вион, Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Лазар Туфегджич, Асен Дончев, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Илиян Антонов, Александър Бучков, Симеон Александров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР