Южноафриканска република отблъсна енергичния отпор на Афганистан, за да спечели

...
Южноафриканска република отблъсна енергичния отпор на Афганистан, за да спечели
Коментари Харесай

Южна Африка сложи край на мечтата на Афганистан за Световното първенство по крикет

Южноафриканска република отблъсна енергичния отпор на Афганистан, с цел да завоюва с пет уикета с 15 аварийни топки в последния си мач от групата на Световното състезание по крикет и да консолидира второто място в класирането.

Южна Африка има 14 точки от своите девет мача, две точки пред Австралия, която играе с Бангладеш в събота, до момента в който Афганистан е шести.

Продължете да четете < /h2> лист от 4 елементаСпортен седмичник: Афганистан осветява Световната купа по крикет

Афганистан се нуждае от помощ, с цел да надгради триумфа на Световната купа по крикет, споделя Умар Гюл Спорът за правата на дамите витае към мача на Световната купа по крикет Австралия-Афганистан Не казвайте „ смутен “: Шахиди за вълнуващото осъществяване на Световната купа по крикет в Афганистан завършек на списъка

И Южна Африка, и Австралия към този момент се класираха за полуфиналите, като двата тима ще играят един против различен в Колката в четвъртък.

„ Казват, че успеха е табиет, тъй че желаеме да издържим тази инерция, пожелаваме доста убеденост “, сподели капитанът на Южна Африка Темба Бавума.

„ Днес направихме нещо друго, нормално бихме първи, само че бихме втори. Преминаването на линията по този метод ще ни даде убеденост.

„ Бихме желали още веднъж да играем тук [на финала] пред цялостна аудитория. Но има затруднение, което би трябвало да преодолеем първо против Австралия в Колката. “

Афганистан избра да бие първи в петък, само че не съумя да построи партньорства, защото Южна Африка постоянно печелеше уикетове.

Азиатската страна записа 244 в 50 оувъра на фона на непобедения чук на Азматула Омарзай от 97, който включваше седем граници и три шестици.

Азматула беше самичък в битката и универсалният играч изглеждаше съдбоносен за първи ODI сенчъри, само че приключи три по-малко, защото Кагисо Рабада позволи единствено три ръна във финалния овър.

Джералд Кутзи беше определеният от южноафриканските играчи на боулинг с индикатори 4-44, до момента в който Куинтън Де Кок приключи с шест уловени точки, с цел да изравни върха за най-вече изгонвания на уикет в мач от Световната купа.

 ИНТЕРАКТИВНО - Световна купа за мъже-prize-money-trophy-award-winner- 2023-1695558421

В отговор Де Кок стартира преследването с прохладни 41, които го изведоха до върха в класациите на шампионата с 591 ръна, само че те бяха в затруднено състояние със 182-5.

Но Rassie van der Dussen (76 не е аут) насочи Proteas към дома, съединявайки партньорство от 65 ръна с Andile Phehlukwayo, който разруши печелившите рънове с солидна шест над бездънен мид-уикет в 48-ма над.

„ Във всяко гонене би трябвало да има котва, имахме прелестна платформа и това ме улесни да вляза и да преценява изискванията “, сподели Ван дер Дюсен.

„ Видяхме какво може да направи нашият състав за удари... Имаме положителни партньорства по средата. “

След мача Бавума сподели, че неговият „ твърдоглав “ темперамент ще му помогне да притъпи болката от травмата, до момента в който си проправя път към финала на Световната купа.

„ Кракът ме боли. Все още не знам степента му, само че ще би трябвало да се оправя. Упорит съм, ще би трябвало да се оправи “, сподели 33-годишният, който направи 23 ръна в петък.

„ Можех да не удрям, само че желая да бъда там за моя тим “, добави Бавума, който пропусна успехите над Англия и Бангладеш по-рано в шампионата заради заболяване.

„ Това беше опция да намеря време по средата, която не желаех да пропусна. Воденето на този тим е толкоз значимо за мен, да провеждам играчите и да продължа да построявам това, тъй че почувствах, че е вярното решение да остана там. ”

Афганистан, в това време, приключи най-хубавата си акция за Световното състезание с четири победи и също по този начин си обезпечи място в Шампионския трофей.

Капитанът Хашматула Шахиди сподели, че шампионатът е бил положително образователно преживяване, защото тимът, който в миналото е бил считан за слаб състезател на Световната купа, реализира някои изненадващи победи.

„ Дадохме положително обръщение на света, играхме с огромни тимове и се борихме до края “, сподели той.

„ Гордея се с това, което нашите батове направиха в този шампионат, имахме усложнения преди шампионата... Това е позитивно нещо, гледайки към бъдещето.

„ Всеки знае, че имаме добър отдел за въртене, само че в случай че запазим инерцията на това, което направихме с бухалката, ще бъдем доста добра страна. “


Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР