Южна Корея тази седмица планира да проведе междуведомствено правителствено заседание

...
Южна Корея тази седмица планира да проведе междуведомствено правителствено заседание
Коментари Харесай

Южна Корея обсъжда човешките права в Севера

Южна Корея тази седмица възнамерява да организира междуведомствено държавно съвещание по отношение на своята политика  за спазването на човешките права в Северна Корея. Те ще бъде опит да се подобрят правата на Севера. Това заяви в понеделник " Йонхап ", като цитира министерството на обединяването.

Срещата, която ще бъде управлявана от заместник-министъра на обединяването Ким Ки-унг, ще се организира в петък. На нея ще се обсъдят методите за определяне на главния проект на държавното управление за поощряване на правата на Севера.

Срещата, втората по рода си тази година, ще включва високопоставени чиновници от министерствата на обединяването, външните работи и правораздаването, сподели представителят на министерството Чо Джун Хун на постоянен брифинг за пресата.
 С ракетните проби КНДР си завоюва нови наказания от Съединени американски щати, Южна Корея и Япония
С ракетните проби КНДР си завоюва нови наказания от Съединени американски щати, Южна Корея и Япония

Санкциите са значително алегорични

Южна Корея възобнови политическата си среща за човешките права на Пхенян през август за първи път от повече от две години, защото администрацията на президента Юн Сук-йол зае самодейна позиция при оправянето с проблемите с правата на Севера.

Южна Корея съфинансира проекторезолюция на Организация на обединените нации, осъждаща положението на човешките права в Северна Корея тази година, в смяна от сдържания метод в продължение на четири години при предходното демократично държавно управление на експрезидента Мун Дже-ин.

Припомняме, че това се случва на фона на
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР