Южна Корея отдели милиони за подобряване на условията на Световната

...
Южна Корея отдели милиони за подобряване на условията на Световната
Коментари Харесай

Южна Корея спасява с 4 млн. паунда изнемогващи от жега скаути на световен форум

Южна Корея отдели милиони за възстановяване на изискванията на Световната среща на скаути, на която страната е хазаин, оповестява The Guardian. Събитието се организира на фона на  жестока гореща вълна, която залива страната. Президентът Юн Сук Йол подреди безграничен брой климатизирани рейсове и камиони със студена вода, както и да бъде притеглен спомагателен медицински и различен спомагателен личен състав.

В петък Ким Юн Сук, министърът на равенството сред половете и фамилията, която дава отговор за събитието, сподели, че 6,9 милиарда вона или 4,1 милиона са били отпуснати за обезпечаване на съоръжение, в това число спомагателни сенчести зони със съдействието на военните. Също по този начин и консумативи, в това число охлаждащи маски, шапки, слънцезащитен крем и пакети с лед. „ Ще поставим всички старания да осигурим постоянни дейности и отговорно отношение, тъй че това събитие да приключи безвредно “, сподели тя.

Световната среща на скаути се сблъска с нуждата от здравна помощ на стотици хора, които са в тежко положение, поради свирепите горещини. В четвъртък 138 души са посетили лечебни заведения поради недоволства и тежки положения, свързани с топлината. Така общият брой на потърпевшите от горещините надвишава 700.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР