Юбилейният водач номер 2000 e 43-годишният Иван Георгиев Цветков DISCORDIA,

...
Юбилейният водач номер 2000 e 43-годишният Иван Георгиев Цветков DISCORDIA,
Коментари Харесай

DISCORDIA с нов рекорд за България – екипът на професионалните шофьори вече наброява 2000 души

Юбилейният лидер номер 2000 e 43-годишният Иван Георгиев Цветков

DISCORDIA, най-бързо разрастващата се транспортно-логистична компания в България и водач в бранша в Европа, приветства своя водач №2000. Новото попълнение е Иван Георгиев Цветков от Благоевград със 17-годишен стаж като професионален водач. След дългогодишна кариера в чужбина, Иван избира да се върне в България и да стане част от екипа на DISCORDIA поради репутацията на компанията като желан шеф в бранша и положителните условия на труд, които транспортно-логистичният колос предлага.

Назначаването на водач №2000 е следващото огромно достижение за DISCORDIA. Освен екип от 2000 професионални водачи, компанията към този момент разполага с флотилия от над 1500 лични тежкотоварни камиона. Амбициите за разгръщане на компанията не стопират дотук – една от главните цели на DISCORDIA е да продължава да разраства екипа си, като проектът е да доближи 10 000 чиновници до 2030 година

„ Това е исторически миг на горделивост и наслада за нас – достигнахме впечатляващия брой от 2000 професионални водачи. Този миг отбелязва освен нашия напредък, само че и потвърждава, че DISCORDIA е пожеланият шеф в бранша, непрекъснато разрастващ своя екип от експерти. Искрени благодарности на всички тях – точно те трансформират DISCORDIA в неоспорим знак на професионализъм и качество. “, разяснява Христо Христов, изпълнителен шеф на DISCORDIA.

DISCORDIA продължава да усъвършенства предоставяните от компанията висококачествени транспортни и логистични решения за своите клиенти, а със привличането на все по-голям брой професионални водачи към своя екип, затвърждава своята лидерска позиция на пазара като желан шеф в транспортно-логистичния бранш.

*Източник: DISCORDIA
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР